reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
dzisiaj już całkiem ładnie wyglądało, więc w nadziei trwam

Roxi no to zdrowia dla Patryczka , a to po tym prześwietleniu wyszły jakieś nieprawidlowosci , że dostał antybiotyk ?
Wczoraj byłam z Natalia u lekarza bo coś bardziej zaczęła kaszleć, a w domu mamy tylko ohydny STODAL, w którym jest alkohol ,a nie byłam pewna,czy może go brać przy antybiotyku.Mówię to lekarce ,a ona taka zdziwiona " tam jest alkohol?" - sama go nam kiedyś zaleciła, także moje zaufanie do niej trochę spadło .I jeszcze mnie pyta a jak tam pisze o dawkowaniu ? Także chyba pora zmienić lekarza
Wczoraj byłam z Natalia u lekarza bo coś bardziej zaczęła kaszleć, a w domu mamy tylko ohydny STODAL, w którym jest alkohol ,a nie byłam pewna,czy może go brać przy antybiotyku.Mówię to lekarce ,a ona taka zdziwiona " tam jest alkohol?" - sama go nam kiedyś zaleciła, także moje zaufanie do niej trochę spadło .I jeszcze mnie pyta a jak tam pisze o dawkowaniu ? Także chyba pora zmienić lekarza
Kania78
...
Roxannka zdrówka dla Patryczka, bardzo dużo.
Ida cieszę się, że paluszek Michalinki się goi.
Elusia ja pierdziu... spoko lekarka... zdrówka dla Natalki.
Oliwiia też od wczoraj jest w kiepskiej formie, coraz bardziej kaszle, katar co prawda wodnisty ale ten kaszel mnie coraz bardziej martwi :-((((
Ida cieszę się, że paluszek Michalinki się goi.
Elusia ja pierdziu... spoko lekarka... zdrówka dla Natalki.
Oliwiia też od wczoraj jest w kiepskiej formie, coraz bardziej kaszle, katar co prawda wodnisty ale ten kaszel mnie coraz bardziej martwi :-((((
Roxannka
Pracująca mama!
elusia, naszczęście prześwietlenie wyszło ok, ale pani doktor słyszała jakieś nieprawidłowości podczas osłuchiwania, więc jest ryzyko zapalenia oskrzeli, w dodatku on ma okropny kaszel, no i ta choroba trwa już 2 tygodnie :-(
a co do lekarzy to oni nie wiedzą wszystkiego, niestety :-(
kania, no to u nas podobnie, a jak doszła gorączka to już wiedziałam że coś się złego dzieje :-( zdrówka dla Oliwki!
a co do lekarzy to oni nie wiedzą wszystkiego, niestety :-(
kania, no to u nas podobnie, a jak doszła gorączka to już wiedziałam że coś się złego dzieje :-( zdrówka dla Oliwki!
reklama
nice-girl
Fanka BB :)
Roxi - dobrze chociaż, że płucka czyste. Oby ten antybiotyk załatwił choróbsko na dobre! Zdrówka dla Ptysia.
Ida - dobrze, że ranka się goi. Może to jednak nic poważnego :-)
Kania - zdrówka dla Oliwii!
Elusia -
no super ta lekarka...
Ida - dobrze, że ranka się goi. Może to jednak nic poważnego :-)
Kania - zdrówka dla Oliwii!
Elusia -
no super ta lekarka...Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 37
- Wyświetleń
- 4 tys
Podziel się: