reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Chyba już znamy przyczyne tych wszystkich dolegliwości ... 2 górne czwórki właśnie się przebiły :szok::happy2::tak: Rzadkie kupki, katar ale taki wodnisty lejący się, no i co i raz stan podgorączkowy. Tylko kaszlu to nie wyjaśnia ale pewnie złapał jakąś infekcje przy tak osłabionym organiźmie :sorry2: To wyjaśnia też ostatnie gorsze nocki :dry:

dawidowe,
ja nawet mężowi już powiedziałam że chyba za często chodzimy do lekarza ;-)

reklama
ROXI wow! gratki dla Patryka! :-) i NAT ma rację, lepiej chodzić często a mieć pewność, że wszystko jest po kontrolą, niż coś przegapić.

Poprawka, wyszły dwie górne 4 i dolna prawa 2 :szok: a dwa kolejne ząbki lada moment się przebiją :szok:

nat, makuc, no niby macie racje, ale ostatnio jak Patryk dostał gorączki to polecieliśmy odrazu do lekarza, bo był po zapaleniu płuc i baliśmy się kolejnej choroby ... a lekarz odrazu że antybiotyk :shocked2: Poczekaliśmy jeden dzień i poszliśmy do innego lekarza, wszystko sie unormowało i dostaliśmy tylko standardowe leki na przeziębienie. I tak sobie myśle że czasem nie ma co lecieć odrazu, tylko poobserwować chociaż jeden dzień. No ale wiadomo, reguły nie ma ;-)

no tak, kwestia też tego jaki jest lekarz. ja chodzę tylko do dwóch sprawdzonych, którzy właśnie zdecydowanie unikają antybiotyków.

Roxannka gratuluję Patrykowi kolejnych zębów, dobrze że znacie przyczynę jego dolegliwości a kaszel pewnie po prostu z kataru ma, schodzi mu na gardło i kaszle. Ja czasami też myślę że za bardzo panikuję i lecę z każdym przeziębieniem do dr ale kurczę chyba wolę dmuchać na zimne, niż później mieć wyrzuty sumienia, że coś przegapiłam i z mojej winy dziecko czuje się gorzej...

nat, masz racje, my też staramy się chodzić do jednego lekarza ale nie zawsze to wychodzi przy takiej ilości chorób :sorry2:;-)

kania,
dzięki :* Tez tak uważam :tak: Mam nadzieje, że ten kaszel to od kataru :sorry2: A jak Oliwka się czuje ?

Roxannka :*** u Nas chyba też kaszel jest od kataru (cieknącego, wodnistego), i idą jej kolejne zęby trójczyny więc będzie ostro... Poza kaszlem i katarem wszystko ok.

reklama
K był dzisiaj z kubusiem u lekarza oczywiscie nic konkretnego sie nie dowiedział ma brzydkie gardło dawać paracetamol a jak niepomoze to odrazu wrocic:wściekła/y:Nie lubię chodzić tu do lekarza bo wiecznie wszystko dobrze a pózniej juz zapalenie oskrzeli dlatego jezdrze prywatnie zapłacę i mam spokojna głowę!

Do góry