reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
dawidowe ja też zawsze stosowałam na jęczmień na oku obrączkę mamy i tak pocierałam sobie i na serio pomagało a ja często swego czasu miałam te jęczmienie no a jeszcze gdzieś słyszałam o naplucio przez kogoś innego do oka, ale to mi się takie ekstremalne wydaje więc nie próbowałam:szok::-D

mała mi no z pluciem to bym nie zaryzykowała a jeczmienie miałam może nie często jak chodizłam do podstawówki, w liceum sporadycznie i a teraz już bardzo dawno nie miałam.

obrączka ponoć działa cuda (uświęcona czy cuuu:eek::-D), ale ja życzę żeby rano już nie trza było kombinować bo samo przejdzie!!!!!!!!! może faktycznie zatarła czymś tylko i sam rumianek pomoże:tak::tak::tak::***

O pluciu też słyszałam. A z obrączką to z tego co gdzieś słyszałam bądź czytałam to nie chodzi o to, że to obrączka działa tylko jak się pociera to się wydziela ciepło i to podobno właśnie leczy. Ja tam jak obrączki jeszcze nie miałam to pierścionkiem pocierałam.

reklama
Dawidowe gdzieś mam, tylko pewnie zakurzona...
Mała_mi z pluciem to nie będę ryzykowała, choć szczerze powiem że nie słyszałam o tym :-)
Onesmile współczuję nocki ale cieszę się że poprawa jest u Pawełka.
E-lona dokładnie tak jak napisałaś z tym pocieraniem.

Do góry