reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
kania, strasznie mi przykro że znowu coś Oliwke dopadło :-( dużo zdrówka jej życze i oby obudziła się jutro już ze zdrowym oczkiem!

O pluciu nie słyszałam :szok:

onesmile, super, że u was poprawa :-) u nas podobnie, kaszlu prawie nie ma ale nocki średnie na jeża :confused2:

dawidowe, nocki mamy z pobudkami :confused2:

kania, no ten tydzień siedzi w domu, ale od poniedziałku chcemy go do żłobka posłać już :tak: nocki patrz wyżej ;-) tzn i tak jest nieźle bo tych pobudek jest mało i właściwie tylko na smoka albo jak noga w szczebelkach się zakleszczy :sorry: a zeby to u nas chyba notorycznie wychodzą, teraz czekamy na kolejną 4 :dry:

Roxannka mam nadzieję, że jak 4 wyjdą to nocki będą lepsze.
Oliwia dziś wstała już z lepszym okiem, opuchlizna schodzi, zrobiłam z rana okład z herbatki i posłałam do żłobka.
Nie widać, żeby samo oko było jakoś zmienione, zaczerwienione itp. więc okulistę na razie odpuściłam.

reklama
Do góry