reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
CZeść Dziewczynki:)
Ja też będę kwietniową Mamusią ( termin porodu na 21 kwietnia 2012) no ale właściwie to kwietniową już jestem od półtora roku;) Synek Mikołaj:)
Jestem w 12 tygodniu i moja gin powiedziała mi wczoraj, że będzie Dziewczynka.
Przy Mikołaju też powiedziała tak wcześnie ale czy myślicie, że naprawdę juz coś widziała? bo ja jakoś prócz główki, rączek, nóżek , brzuszka itp to nic innego nie rozszyfrowałam;)
A ona stwierdziła, że takie badanie w 12 tyg to już standard, i widać.. jak myślicie?:)

Zeberka cieszę sie że nie jestem sama z dużym dzidziusiem :sorry: mój oststnio miał 12cm :szok: a co do ilości usg to ja mialm juz 10, ale to przez moje problemy...:-(
Mnie sie wydaje ze usg w 12 tyg nie może być jeszcze zupełnie wiarygodne jesli chodzi o płeć, bo gdyby tak było większość lekarzy by juz nam coś mówiła teraz a nie dopiero w okolicach 20 tygodnia, ja bym sie nie nastawiała...

reklama
Do góry