reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

reklama
Aksmobulka Jednak moja Ameljanka najmniejsza z majówiątek .Krótsza i waga 2 tygodnie temu równe 5300 było.Jak będziesz siusiu łapać pipcie wymyj najlepiej riwanolem przyklej woreczek i powodzenia:-).Morfologia to w porównaniu z siusiu pikuś:tak:.Na pewno wszystko jest OK ,a jak nawet by coś wyszło to szybko wyłapane szybko wyleczone.Ale według mnie Oliwia jest zdrowiutka i należy do kruszynek najsłodszych na świecie:-D:-D:-D

Aksmobulka i własne rączki też dokładnie bo potem by mogły wyjśc w moczu różne chocki -klocki nie mające nic wspólnego z moczem małej ,a niby by wyszło,że coś ma,a i wytrzeć do sucha najlepiej jałową gazą bo Ci ten woreczek sie nie przyklei.My jutro też łapiemy kontrolnie więc i Tobie i sobie życzę szybko siusiu złapać .Potem zaklej woreczek i wsadź do pojemnika

Dziewczynki macie po prostu cudowne małe calineczki :-):-)
Na pewno nasze Calineczki są zdrowiutkie o bardzo małych ale najcudowniejszych dla każdej mamusi rozmiarach.
Głowy do góry będzie dobrze !!!

reklama
Aksmobulka i jak udało się:-)?.No nasz pan i władca ojciec rodzący obudził o 6:30 :wściekła/y:.No mu kazałam (a pogoda taka ,że super mi się nad ranem spało) no i rozebrał dziewczynę wymył ,osuszył i:szok:Nie ma do cholery woreczków :no:.Siedzę z Amelianką pod pupcią pojemniczek trzymam M gorączkowo woreczka poszukuje .Amisia powiedziała Ee i siusiu było w pojemniczku.Mocz odniesiony .Chyba jutro będzie wynik mam nadzieję ,że wszystko OK:tak:

Do góry