reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

reklama
Stokrotko, od początku miałam :-D Ninka nigdy nie była maleńka, waga ur. 4000g :-D
To faktycznie, spora dama :)
Mysio, Fiore trzymam kciuki :)
A u nas jakieś charczenie sie zaczęło(zatkany nos chyba) i obraza na fridę. Jak tylko próbuje trafić do nosa to jest odwracanie głowy, albo jej wyrywanie. Także robi się nie ciekawie:eek::eek:Nawet soli sobie wkropić nie da tak się zbuntował na to czyszczenie nosa.

Mój fride tez kocha - najbardziej sie cieszy jak ja wyrwie i do buzi wsadzi ta rurke gumową... Tak mu czyszczę, że przykrywam go kołdra pod szyje, z rączkami razem, jedna ręka trzyma główke od spodu a druga fride trzymam - iście cyrkowe ewolucje...

rany, Flaurka, cos te Twoje "akrobacje" w stylu markiza de Sade :szok::-D

Stokrotka - mnie sie udalo wyczyscic nosek bez wody i gruszki sposobem "doroslym" (choc rzekomo on na dzieci nie dziala): na ulamek sekundy zatykalam palcem raz jedna dziurke raz druga i moj sam wydmuchal wielkie glucisko :-D Trwalo to moze minute i obylo sie bez protestow (w przeciwienstwie do odsysania). Moze warto sprobowac?

Mysio, Fiore: rowniez moje &&&& zalaczam :tak:

reklama
Flaurka kazda metoda jest dobra byle nos czysty :-D
Kugela, muszę spróbować koniecznie
Dziś mu tłumaczyłam, że muszę to zrobić i ma się uspokoić i grzecznie się nie ruszać i pozwolił sobie odessać :) Zobaczymy jak to bedzie dalej :eek:

Do góry