reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
wow!super fotka!!!!! jednak w Polsce wiedza co robia......mi w UK w szpitalu krwowa zrobila takie fuj zdjecia ze naprawde trudno sie domyslec co to jest czy moj dzidziolek czy co :( ale jak chodze prywatnie do polskiego lekarza zajebiste foteczki....

mika.k serce boli jak czytam Twoje posty :-( Życzę Wam wiele sił, jesteś wspaniałą kobietą i mamą!

Dziewczynki, widzę dzidziusie rosną jak na drożdżach, oby tak dalej :-D Gratuluję udanych wizyt.

Szkoda słuchać, że co poniektóre mają problemy i lądują w szpitalu :-( Mam nadzieję, że sobie tam annaoj i e-de odpoczniecie i oby jak najmniej takich wieści szpitalnych!

Moja kolejna wizyta już w poniedziałek, nie mogę się doczekać ;-) Razem z Gabrysią jesteśmy przeziębione, a u mnie jeszcze wykryto tachykardię zatokową :-( Czemu ta ciąża nie może być tak bezproblemowa jak pierwsza? :baffled:

ja po wizycie, ostatnio miałam straszne kłucia w pochwie więc się bałam że coś się dzieje złego :( na szczęście długość szyjki ok, usg i badanie ginekologiczne wykazało że wszystko jest ok, być może za dużo wzięłam na swoją głowę i nie oszczędzałam się :(dzięki Bogu to jeszcze nie oznaki zbliżającego się porodu ... ostatnio słabo śpię, straszliwe bóle kręgosłupa, do tego siusiam z 10-11 razy w ciągu nocy ... ahh ile można...

młody silny i zdrowy, waży 1047 g... serduszko pięknie pracowało więc lekarz powiedział że dziecko czuje się bardzo dobrze i oby mu tam dobrze było jak najdłużej !!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry