Mali250393
Fanka BB :)
a u mnie synek leży w poprzek, wczoraj tak dziwnie mi się brzuch ułożył że autentycznie było widać jak leży w brzuszku :-) a czkawki jeszcze nie miał hehe

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bonusowa a co Cię tak w cc przeraża ?
Ja z synem miałam cc i nie wyobrażam sobie żeby teraz mogło być inaczej. Właściwie wszystko jest przewidywalne, jak oczywiście cc wcześniej zaplanowane, łącznie z dniem i godziną. Wiesz jaki jest przebieg i nic niemiłego Cię nie zaskoczy. Dodatkowo bezboleśnie. No ja widzę same plusy. I cieszę się że mnie teraz nikt do sn zmuszał nie będzie, bo nie wyrażam na nie zgody, a pierwsze cc daje mi do tego prawo.

Bonusowa rozumiem Cięteż już wiem jak jest SN i cc się bardzo boję a teraz chyba będzie wchodzić w grę.
Wydaje mi się, że mnie to przeraża bo nie wiem jak to jest... Nie podobało mi się też to, że po cc wychodzi się do domku dopiero po 7 dniach a ja będę strasznie tęsknić za moją pierworodną
Ale czytam, że jak się kobitki dobrze czują to po 3 dobach wychodzą więc to chyba sprawa indywidualna.