odpoczywanie jak odpoczywanie do bani, nie moge cały czas leżeć, fil i lila w domu bo w przedszkolu rózyczka panuje a ja nie chce żeby po tej ospie zaś coś złapali, M ma prace taka że nie może się urwać ani nic, do tego mamy psa z którym trzeba wychodzić, moi rodzice jeszcze pracują, a na tesciów nie ma co liczyć. więc jako tako leżenia nie ma. poleguje tylko jak jest czas, ale dużo sobie odpuściłam bo ja straszna pedantka i jak widze że trzeba coś zrobić że cos brudne to mnie szlag trafia, teraz stopuje i to dużo.
ja mam taki problem że brzuch mi się napina i to dość boleśnie i kłucia tam na dole takie że iść nie mogę. biorę magnezin 500 mg trzy razy dziennie i nospe. lekarka mi mówiła że jak mi sie brzuch min 10 razy na dobe bedzie stawiał to jechać do szpitala bo musza sterydy podać na płucka.
ehhh ja jeszcze miałam oprawe florystyczną ślubu robić na 20 lipca... no i nie wiem co teraz klientce powiedzieć, w sumie to żadnej umoey jeszcze nie spisałyśmy i nic aż tak ugadane nie jest... ehhh