annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Mag_dzia cieszę się z dobrych wiadomości. Piękne zdjęcie do albumu:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
annaoj Galaxia magda
Ciesze sieze wizyty wypadly pomyslnie ")
Bobaski przybieraja nam na wadze szybciutko bo niby nawet teraz do 200-250gr tyg.
monia zobaczymy co powie jutro ginek (jutro mam wizyte na NFZ=slaby sprzet)
a w piatek u mojego ginka prywatnie tam bardziej wiarygodne pomiary daje ( ostatnio jak bylam to ten na NFZ podal wage o 280gr mniejsza niz moj ginek dzien pozniej na dobrym sprzecie) MAM NADZIEJE ZE NA KONIEC SIE O 1KG NIE POMYLI !!!
Trzymam kciuki jesli mamy jutro jakies podgladanka![]()
kurcze dałyście mi do myślenia. Całą noc myślałam i myślałam. więc chyba zrobię ale sama w lab gdzie robię badania. I tak i tak to płatne a nie chce żeby wyszło tak że podważam kompetencje lekarza... i tak dopiero antybiotyk podadzą przy porodzie więc nie musi o tym wiedzieć... Kurcze mam nadzieję że będzie ok tyle o tym wczoraj czytałam że maluszek moze nawet umrzeć :-(
Kademi sliczna buzinkai te paluszki malutkie
Dobrze ze szyja trzyma , postepuj tak pieknie jak to tej pory i Jasminka wyjdzie na swiat jak trzeba;-)
monia to jestem w szoku rowniez z ta Twa szyjka ... 1cm /1,5cm to juz niebezpiecznie .
Kolezanka miala 1cm i 12 tyg lezala plackiem na podtrzymaniach itp.
Moja ostatnio miala 3,8cm czyli prawidlowo (miesiac temu)
Teraz ide wtorek (NFZ) i piatek (moj ginek) to zobaczymy co tam wylicza
Jestem tez ciekawa wagi babelka.. a jest chyba juz ogromny bo naprawde czasem cierpie juz jak sie przemieszcza![]()
Magda dobre wieści, super.
Karolina niedawno czytałam artykuł, że tylko polscy lekarze zalecają leżenie w ciąży. W pozostałych krajach europejskich leżenie zaleca się tylko pacjentkom, które wcześniej poroniły, urodziły przedwcześnie albo mają jakieś konkretne problemy zdrowotne. Co kraj to inne teorie.
Po wizycie szyjka w ciut gorszym stanie, ale leżąc powinnam dotrzymać do końca lipca, oby. Dostałam całą serie badań do zrobienia i za 2,5 tygodnia do kontroli. W czwartek ginka da mi znać czy wymaz jest ok.
Na usg W waży około 2200, sporo, ale biorąc wszystko pod uwagę cieszę się, obrócił się znowu miednicowoi z tego jestem już mniej zadowolona, bo czasu i miejsca coraz mniej, a jednak wolałabym sn. Zobaczymy co będzie na usg w połowie sierpnia, jeśli dotrzymam oczywiście.
...