reklama

Wizyty u lekarza, USG

Hejka :)

My dziś o 17:30 mamy USG.
Sama już nie wiem czy chcę żeby Hania się odwróciła... Może to przez te upały! Nie wyobrażam sobie porodu w takiej temperaturze :( Mam nadzieję, że wrzesień będzie już chłodny!

reklama
Annie - z drugiej strony po sn szybko wyjdziesz ze szpitala, a po cc będziesz dłużej leżec w nieklimatyzowanym pomieszczeniu.

Nadia - dobrze że same pozytywne wiadomosci ;-)

nadiaa

Super, że wszystko w porządku:-)

guzieczek

Ja z miesiączkami miałam podobnie jak się zaczynało od razu łykałam tabletki bo potem zanim zaczynały działać to ja już na czworakach z bólu chodziłam....:dry:

annaoj

Ty też już wkroczyłaś w bezpieczny termin, więc teraz już bez stresu możesz rodzić :-)

annie

Ja ostatnio też tak rozmawiałam z sąsiadką i stwierdziłam, że przechlapane mają te kobiety co w te upały musiały rodzić :eek:

Dziewczyny mam pytanie. Jakiej długości macie szyjki? Ja całą ciążę miałam 3,5-3cm. Teraz w 38tc mam 2,5 cm i twarda. Czy to nie za długa jak na końcówkę? Nie powinna się szybciej skracac? Nie chcę przenosić dlatego denerwuję się tą szyjką

Nadiaa- super wieści gratuluje!

Karolina , Guziczek nie chce Was straszyc ale u nas na SR połozna mówiła, że jest zależność między bólami miesiączkowymi a porodem...im ciężej odczuwałaś bole menstruacyjne tym bedziesz bardziej wrazliwa na bole skurcze porodowe...ale nie wiem ile w tym prawdy

hehe no mi mama mówiła że poród boli jakby pomnożyć bóle miesiączkowe razy 20 :-) ale tylko dlatego mi to powiedziała bo dupę jej trułam żeby mi powiedziała bez owijania jak to boli
Ale to nieważne, poboli tylko kilka godz a potem sama radość :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry