reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wizyty u lekarza, USG

ASA, a do jakiego lekarza chodzisz, jesli mozna wiedziec?? Pytam bo jestem z Torunia i zastanawiam sie nad lekarzem na wizyte jak przylece.

reklama
ja juz jestem po wizycie :-)

pęcherzyk ładny, krwiak się wchłania , juz ma inna konsystencje, taki drugi etap, jest mniejszy. Wszystko na dobrej drodze.
Dzidziolina tak się ruszała że aż sie mu popłakałam na tej kozetce :sorry: Fikała w każdą stronę, machała rękami i nogami. Nie mogłam sie napatrzeć. Serducho mocno bije
Z kolejnych pozytywnych informacji to dostałam skierowanie na zrobienie państwowo badań genetycznych ze względu na poronienia nawykowe.

i oczywiście foto mojej gwiazdeczki bo pozowała pięknie do zdjęć :-)

dziękuje bardzo dziewczyny, nawet nie macie pojęcia jak ja sie ciesze że jest lepiej :-)

love
- melduj sie koniecznie!

Lorelain super że dzidzia ma się dobrze.
Proszę napisz mi jakie miałaś zalecenia przy krwiaku, bo ja też się z mega wielkim zmagam...i w sumie lekarz mi zalecił tylko duphaston 4x1 i oszczędny tryb życia. Ale tak się właśnie zastanawiam czy coś jeszcze nie mogłoby pomóc pozbyć się tego pieroństwa.

reklama
Do góry