Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Też w życiu bym nie dokonała terminacji ciąży- jest to raczej dla mojej wiedzy, szczególnie, że lekarka do której idę jest specjalistką od usg i wykrywania wad płodu i bardzo dokładnie ogląda serduszko, narządy wewnętrzne. Trzeba pamiętać, że są wady, które można wyleczyć jeszcze w łonie matki bądź tuż po urodzeniu dziecka a nie zauważenie ich w trakcie badań prenatalnych może skutkować śmiercią takiego nieleczonego maluszka
Usg ani nawet badań krwi (test podwójny czy potrójny) nie należy mylić z inwazyjną amniopunkcją bądź biopsją trofoblastu- w tych ostatnich jest jakieś tam ryzyko poronienia. A usg nie jest w żaden sposób bolesne czy męczące dla dziecka ;-)
Także chyba tym razem na 3d wybiorę się w 32tc.Oj, niekoniecznie, ja mam 35lat i skierowanie na prenatalne, ale lekarka sama zapowiedziała, że nieinwazyjne - zresztą na takie bym się nie zgodziła. Zresztą jakie dokładnie dowiem się w przyszłym tygodniu.Te po 35r.ż to są inwazyjne (wkłówanie przez brzuch do maluszka)
Zobacz załącznik 542398Zobacz załącznik 542399.
Maluszek ruchliwy, ma 6,12, wszystko jest oki, przeziornośc też ok... Zakaz na sex zdjęty :-)