Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja mam genetyczne 13 maraca wiec sie tez juz wszytskiego dowiem co i jak z dzidziolem:0 i dziewczyny mam pytanie do was wiecie kiedy najwczesniej moge sie dowiedziec jaka plec ma dzidziolek???dziekuje
ja mam nadzieję że około 16 tygodnia lekarz fachowym okiem stwierdzi kto się kryje w moim brzuszku
no i ostatnio dostałam kartę ciąży i tam lekarz wpisał termin porodu na 21.09 już ja sama nie wiem jak mam liczyć ;/ suwaczek mam wg. pierwszego USG 28.09 i weź bądź tu człowieku mądry... 13 marca się okaże ile bubcia już ma ...
galaxia - ja mysle że w 16 to juz spokojnie lekarz widzi jaka płeć, oczywiście jak dziecko pokarze co trzeba. Kiedys mówili późnej bo aparaty do usg mieli dużo gorsze
ja tak mysle że na usg genetycznym mogą mi jeszcze nie powiedziec bo to będzie poczatek 13 tygodnia, ale tydzień później mam u swojego gina to chce go przymusić żeby oszacował