reklama

chocolatequa
Fanka BB :)
Następną wizytę mamy 1.07 
Lekarz na ostatniej stwierdził, że sam już jest ciekawy kto tam w środeczku się kryje i powiedział, że najdłużej u pacjentki nie znał płci dziecka do 33 tc
 i powiedział, że najdłużej u pacjentki nie znał płci dziecka do 33 tc  hm.. czy ten rekord również pobijemy?
 hm.. czy ten rekord również pobijemy? 
ciąg dalszy nastąpi hehe

Lekarz na ostatniej stwierdził, że sam już jest ciekawy kto tam w środeczku się kryje
ciąg dalszy nastąpi hehe
Choco ja np od początku czułam, że będziemy mieli córkę, w pierwszym trym wyskakiwały mi co chwilę pryszcze (rzadko je mam) i te zachcianki potem, a w 20 tygodniu lekarz potwierdził na 100%  A prawie połowa znajomych mi wkręcała synka
 A prawie połowa znajomych mi wkręcała synka  Może Ty też coś czujesz co by wskazywało na płeć
 Może Ty też coś czujesz co by wskazywało na płeć 

elleni
Fanka BB :)
U nas już po wizycie  Ada waży jakieś 1069g i tylko tyle się dowiedziałam ....wszystko w porządku, wizyta szybka, troszkę zawiedziona jestem bo nawet zdjęcia nie dostałam ale gin obiecał,że będziemy próbować cyknąć małej w 3D później bo teraz ma buźkę w łożysku
 Ada waży jakieś 1069g i tylko tyle się dowiedziałam ....wszystko w porządku, wizyta szybka, troszkę zawiedziona jestem bo nawet zdjęcia nie dostałam ale gin obiecał,że będziemy próbować cyknąć małej w 3D później bo teraz ma buźkę w łożysku  Następna wizyta przed naszym wyjazdem nad morze i u innego gina bo ze swoim akurat minę się ... my 12 wyjeżdżamy a on 13 wraca, a jednak 6-cio tygodniowa przerwa to trochę długo. aaa no i z tego co powiedział to jak spotkamy się następnym razem ( będzie to gdzieś 35tdz) to będziemy termin cc ustalać
  Następna wizyta przed naszym wyjazdem nad morze i u innego gina bo ze swoim akurat minę się ... my 12 wyjeżdżamy a on 13 wraca, a jednak 6-cio tygodniowa przerwa to trochę długo. aaa no i z tego co powiedział to jak spotkamy się następnym razem ( będzie to gdzieś 35tdz) to będziemy termin cc ustalać  powiedział, że pewnie na koniec sierpnia bo zwykle od terminu z OM odejmują tydzień.
 powiedział, że pewnie na koniec sierpnia bo zwykle od terminu z OM odejmują tydzień.

Następna wizyta przed naszym wyjazdem nad morze i u innego gina bo ze swoim akurat minę się ... my 12 wyjeżdżamy a on 13 wraca, a jednak 6-cio tygodniowa przerwa to trochę długo. aaa no i z tego co powiedział to jak spotkamy się następnym razem ( będzie to gdzieś 35tdz) to będziemy termin cc ustalać
  Następna wizyta przed naszym wyjazdem nad morze i u innego gina bo ze swoim akurat minę się ... my 12 wyjeżdżamy a on 13 wraca, a jednak 6-cio tygodniowa przerwa to trochę długo. aaa no i z tego co powiedział to jak spotkamy się następnym razem ( będzie to gdzieś 35tdz) to będziemy termin cc ustalać 

M 

Mar1
Gość
Super, że dobrze jest  A czemu masz mieć cc?
 A czemu masz mieć cc?

BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Elleni najważniejsze, że wszystko u was w porządku Ale z Adusi już duża dziewczynka
 Ale z Adusi już duża dziewczynka

Ale z Adusi już duża dziewczynka
 Ale z Adusi już duża dziewczynkareklama

Ja dzisiaj bylam u konsultantki w sprawie wywolywania porodu. I myslalam ze pojdzie lepiej :/ tzn liczylam na to ze sie zgodzi na szybsze ale nic z tego. Przynajmniej wiem ze na pewno bede miala robiony masaz szyjki w 40tyg i potem jeszcze raz tydzien pozniej. Mam nadzieje ze to pomoze i zaczne rodzic naturalnie. Nie chce przechodzic jeszcze raz przez to samo pieklo co ostatnio