reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Joani super synuś :) Gratulację :*
Wesolutka ja z tą glukozą miałm tak właśnie w poprzedniej ciąży i było to conajmniej straszne.. a teraz to luzik :)
a z tym tatarem dostałam pozwolenie bo jest tam najwiecej żelaza a w zaawansowanej ciąży surowe mięso już nie jest szkodliwe :) tylko bez jajka jeść bo surowe to wiadomo... także dziewczyny jak macie ochotę to od czasu do czasu tatar nie zaszkodzi :D

Joani ale piękne zdjęcie!! cieszę się, że Syn rośnie jak na drożdżach:happy: A jeszcze niedawno pisałyśmy, że nasze Maleństwa przekroczyły 0,5 kg. A tu już 1,2 kg Szczęścia:-)

Ale jak to surowe mieso nie szkodI w 3 trymestrze? To ja chyba czegos nie wiem... U nas tutaj sie mowi ze nie wolno bo od surowego miesa mozna zlapac toxoplazmoze. Poza tym mozna sie niezle zatruc bo w ciazy latwiej to nam przychodzi bo mamy uklad odporonsciowy duzo slabszy...
Moze w Polsce mowia inaczej :p no jestem zdziwiona :p

Shiran po prostu lepiej byc na porodówce niz na patologii z dziewczynami ktore sa po lub przed zabiegiem np Ty z prawidłowa ciaza powinnaś patrzeć na maluszki a nie na ich straty.

Joani zdjęcie pierwsza klasa! Poprawiło mi i P humor z rana sie usmialismy na maksa! ;)

Niw udzielam sie za bardzo bo przeprowadzka porządki itd jak sie unormuje nadrobie ;)

reklama
No hej:)

My wczoraj mieliśmy Usg, Wszystko z moim "Maleństwem" Ok! Maleństwem w "" bo ma już 1700 g:) aż się boję normalnie:)

Siusiaka pokazał mimo że dużo pępowiny miał między nogami, bezwstydny jak tatuś:) i oczywiście tatuś mówi że to na pewno nie dużo pępowiny między nogami tylko ma to po nim:) ehhh ci faceci....:)

No i odwrócony jest już do porodu, teraz wiem dlaczego bolą mnie tak żebra... jak mnie obkopuje:-D

Do góry