reklama
Joani super synuś
Gratulację :*
Wesolutka ja z tą glukozą miałm tak właśnie w poprzedniej ciąży i było to conajmniej straszne.. a teraz to luzik
a z tym tatarem dostałam pozwolenie bo jest tam najwiecej żelaza a w zaawansowanej ciąży surowe mięso już nie jest szkodliwe
tylko bez jajka jeść bo surowe to wiadomo... także dziewczyny jak macie ochotę to od czasu do czasu tatar nie zaszkodzi 
Wesolutka ja z tą glukozą miałm tak właśnie w poprzedniej ciąży i było to conajmniej straszne.. a teraz to luzik
a z tym tatarem dostałam pozwolenie bo jest tam najwiecej żelaza a w zaawansowanej ciąży surowe mięso już nie jest szkodliwe
Ale jak to surowe mieso nie szkodI w 3 trymestrze? To ja chyba czegos nie wiem... U nas tutaj sie mowi ze nie wolno bo od surowego miesa mozna zlapac toxoplazmoze. Poza tym mozna sie niezle zatruc bo w ciazy latwiej to nam przychodzi bo mamy uklad odporonsciowy duzo slabszy...
Moze w Polsce mowia inaczej
no jestem zdziwiona 
Moze w Polsce mowia inaczej
EM Ka
Fanka BB :)
Shiran po prostu lepiej byc na porodówce niz na patologii z dziewczynami ktore sa po lub przed zabiegiem np Ty z prawidłowa ciaza powinnaś patrzeć na maluszki a nie na ich straty.
Joani zdjęcie pierwsza klasa! Poprawiło mi i P humor z rana sie usmialismy na maksa!
Niw udzielam sie za bardzo bo przeprowadzka porządki itd jak sie unormuje nadrobie
Joani zdjęcie pierwsza klasa! Poprawiło mi i P humor z rana sie usmialismy na maksa!
Niw udzielam sie za bardzo bo przeprowadzka porządki itd jak sie unormuje nadrobie
maddlena
Joani bombowa fotka.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt.
reklama
ookatkaoo1993
No hej
My wczoraj mieliśmy Usg, Wszystko z moim "Maleństwem" Ok! Maleństwem w "" bo ma już 1700 g
aż się boję normalnie
Siusiaka pokazał mimo że dużo pępowiny miał między nogami, bezwstydny jak tatuś
i oczywiście tatuś mówi że to na pewno nie dużo pępowiny między nogami tylko ma to po nim
ehhh ci faceci....
No i odwrócony jest już do porodu, teraz wiem dlaczego bolą mnie tak żebra... jak mnie obkopuje
My wczoraj mieliśmy Usg, Wszystko z moim "Maleństwem" Ok! Maleństwem w "" bo ma już 1700 g
Siusiaka pokazał mimo że dużo pępowiny miał między nogami, bezwstydny jak tatuś
No i odwrócony jest już do porodu, teraz wiem dlaczego bolą mnie tak żebra... jak mnie obkopuje