wichurka82
Fanka BB :)
Olga Zadzwon do przychodni szpitala w którym chcesz rodzic i zapytaj po którym tyg robia i sie umów normalnie w przychodni na ktg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
u mnie robią ktg u lekarza tam gdzie chodzę prywatnie bo on ma do pomocy położną i w poczekalni jest wygodna kanapa i tam ona podłącza zresztą bardzo fajna kobieta;-) a potem wchodzi się do lekarza żeby opisał zapis i to kosztuje 30zł...........a wiem ze w szpitalu też robią za 30zł ale już wtedy trzeba z zapisem do swojego lekarza jeszcze się udać.........
a słyszałam że jak ciąża przebiega wzorcowo to właśnie dopiero przy porodzie lub po terminie ktg
Olga jak chcesz w medicover ktg to musisz mieć skierowanie i się umawiać do położnej. To trwa 30-40 min wiec na wizycie nikt tego nie robi.jak mi w czwartek na wizycie nie zrobi KTG, to chyba pójdę na IP i tam poproszę, skoro można, bo kurcze nie miałam tego ani razu.
Mały Filip waży 3200g urodzi się 09.07. Szyjka się skróciła, ale nie wiem ile. Wszystko jeszcze pozamykane.
), wszystko okej, szyjka długa, ja 37 tydzień i nie zanosi się na rodzenie. ECH. Za 2 tyg kolejna wizyta.... Już wiem co to znaczy być "w oczekiwaniu"...... Termin teoretycznie na 18 lipca. Ktoś też jeszcze tutaj jest z podobnym terminem i bez żadnych objawów przepowiadających?