ilovesummer
Fanka BB :)
jukix gratulacje 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Nie wiem już co mam robić żeby nie przybierać w takim tempie. To mi naprawdę psuje radość z ciąży 
A ja dziś wróciłam od lekarza zdołowana
:-( Ze względu na bardzo twardą macicę i ryzyko utraty ciąży będę zmuszona leżeć w łóżku aż do kwietnia :-( Dostałam ten lek na podtrzymanie - Duphaston (a przez te 4 miesiące tak bardzo wzbraniałam się przed wszystkimi tabletkami, nawet bóle głowy starałam się przeleżeć)... Boję się, że to może zaszkodzić Maleństwu... W ciąży rodzi się tak wiele obaw... Co można robić przez najbliższe 3, 4 tygodnie leżąc w łóżku? Można tylko bardziej nakręcać się i zastanawiać, czy wszystko będzie ok. Kontakt z ludźmi jest też bardzo potrzebny... ech... dzisiejszy dzień trochę rozwiał moje nadzieje dotyczące normalnego funkcjonowania... Moja wina, nie trzeba było się tak forsować w pracy... Ech... Pocieszcie dziewczyny, błagam...
vusia gratulacje!!! Mi sie synek marzy
Dzięki za każde Wasze słowo 
.
Też brałam duphaston, ale wolałam go brać by podtrzymać ciąże. Mam znajomą, która brała prawie do końca ciąży i też przez całą!! leżała i ma zdrową córkę. Głowa do góry, będzie dobrze :-)