Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, no i 2 kg w 25 dni już całe 53 ważę.:-)
najbardziej na świecie boję się cesarki)
Niesamowite jak szybko rosną te nasze kruszynki
Ja zawsze miałam jak u kaczuszki, mój mąż dużo zgrabniejsze, mam nadzieję, że nasza mała w niego się wrodzi!
Moja też ułożona miednicowo jest. Szczęśliwie nic jeszcze nie usłyszałam od gina o cesarce...Miałabym strasznego stresa, bo podobnie jak kakakarolina jak ognia chciałabym uniknąć cesarki...
Prawie taki jak mój i przed i po!pijąc myslałam ze to zimne piwko z pianką![]()
![]()
Polozna zmierzyla mi brzuch i powiedziala tylko,ze dosc duzy.Zapytala ile Remik mial jak sie urodzil (3,5kg) i stwierdzila ze "strzelac" nie bedzie,bo moze mam duzo wod,a dzidz najprzecietniejszy. Mi Remika przewidywali bigasnego i sie nie sprawdzilo
Boję się, że ta pępowina się nie odwinie i też będzie wskazanie do cesarki,no i wtedy też znacznie większy strach, że coś może pójść nie tak. Czy macie jakieś doświadczenia z tym związane?
i tez kojarze ze lekarz patrzyl na twarzyczke i mowil, ze ok... ale nie wiem czy patrzyl na rozmiar czy co.. w kazdym razie mierzyl po kolei wszystkie albo niektore narzady. u mojej np wyszlo ze brzuszek za mały... i jakies podejrzenie IUGR czy cos w tym stylu.