reklama

Wizyty u lekarza

sun7 super:D a ruchy juz czujesz? co z tym lozyskiem?na przedniej scianie?? A plec malensta jaka u Ciebie? Ile wazy,ze lekarz powiedzial ze chudzinka???bo my podobny tydzien,a mi lekarz nie wypowiedzial sie co do wagi(czy 396g to duzo czy tez malo).

Kochana mój mały waży 350g i nawet na samych zdjęciach widać, że chudziutki... :-) Ale wszystko jest w normię więc się nie martwię... tym bardziej, że ja mam przewlekłą chorobę, która ma na to wszystko wpływ i muszę być częściej kontrolowana pod tym względem... :-) U mnie na 100% synuś - Franek :-) Łożysko nie jest na przedniej ścianie więc za niedługi powinnam czuć ruchy, których jeszcze nie czuję...

reklama
sun7 Synus!!Franek!!Super:D eee 350 g to sporo moj ma niewiele wiecej a miedzy nami 4 dni roznicy. Wiec zadna tam chudzina ...poprostu zgrabny jest:D

citrus ejjj dlaczego tak???bez usg???pff!!

Noelle no niby nie wielka różnica, ale lekarka powiedziała, że chudziutki jest... nie przejmuję się tym jakoś szczególnie, bo póki co rozwija się prawidłowo... :-)

reklama
Noo to szkoda, że Ci tego nie powiedział jak się umawiałaś na tą wizytę. Kurcze człowiek się nastawia, że się dowie czegoś konkretnego .... a tu taki klops. :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry