Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aniaczek dobrze ze wszystko ok po wizycie.Ja wizytuje w czwartek i tez juz sie troche niepokoje a zarazem nie moge doczekac az mnie lekarz obejrzy,zbada itp.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!! W końcu zaczynają się dobre wieści :-) Ja wizytuję we wtorek i też zamierzam o wszystko wypytać, bo ostatnio czuje jakieś lekkie ukłucia w brzuchu...
Witam sie i tu po dlugiej przerwie
We wtorek bylam na USG i konsultacji, mala rozwija sie bardzo dobrze wymiary wskazuja nawet na starsza ciaze niz z miesiaczki by to wskazywalo, bo mala jest dobry tydzien do przodu , wazy ok 1200 g, wszystko prawidlowo, jeden minus juz jest owinieta pepowinka wokol szyi . No i moje wyniki, potas i magnez sa obnizone ponizej normy, mam zwiekszona dawke Asparginu. No to tyle. Gratuluje pozostalym udanych wizyt