reklama

Wizyty u lekarza

Hej Dziewczyny:)

Wczoraj byłam na wizycie u wybranego przeze mnie ginekologa- położnika. Zrobił mi USG i przeprowadził szczegółowy wywiad, a także założył kartę ciąży:) Serduszko pyka 146/min. Niunia jeszcze malutka CRL 1,04 cm. Narazie wszystko gra:) Zlecił mi mnóstwo badań....a dzisiaj na kolejnej wizycie tym razem u lekarza, który prowadził mnie jako astmatyka, doszły kolejne badania i chyba spędzę w laboratorium trochę czasu...tymbardziej, że jestem mdlejącym klientem przy pobieraniu krwi :P

reklama
Iownka -nie zapisalam sie w sumie na usg, jutro ide do gin z nfz, ale bez usg, na usg chcialabym pod koniec nastepnego tyg, tylko czy juz bedzie widac serducho? nie chce chodzic kilka razy i sie stresowac :(

Ja mam dopiero 18go wizytę, chciałam coś wczesniej znaleźć, ale myślę, że na NFZ wcześniej się nie załapię...
Póki co byłam raz w Medicover i było widać jajko.

Na pewno pod koniec przyszłego tygodnia będzie widać serducho!

grrr jak ja wam zazdroszcze tych wizyt i usg, ja bede miala pierwsza wizyte w czwartek z polozna i pewnie powie mi co moge a co nie moge jesc i tyle
usg to dopiero bedzie w 12tc ile czekania ooo nie, patrzalam juz nawet by zrobic sobie prywatnie ale koszt jest porazajacy 100 funtow albo nawet 150 funtow i polskiego gina wraz z konsultacja...chyba troche za duzo wiec musze czekac ale oczywiscie jak bede po wizycie u poloznej to sie pochwale bo mi pozwolila jesc

Witajcie

ja dzisiaj zaliczyłam pierwszą wizytę, serduszko bije, na razie wszystko ok. następna wizyta 17.10 i wtedy lekarz założy mi kartę ciążową. a do tej pory muszę zrobić całą listę badań.

pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry