Noelle1986
Fanka BB :)
ninnette co za ciul pazerny!!durnowaty jakis!!nie mial odwahi powiedziec ze bierze w.lape za.wskazania do ciecia!! slow brakuje!!
ja tez po wizycie....oczywiscie standardowo w wisielczym humorze...chxe juz urodzic...mam dosyc straszenia czy jak to nazwac...
szyjka ok ,rozwarcia brak
znowu problem z waga malej:-/ wyszlo ze wazy 2580g i wymiar brzucha 3 tyg.do tylu....ostatnio w szpitalu na innym sprzecie wyszlo (2 tygtemu) ze wazy 2650g. i brzucj ok.Teraz znowu wychodza jakies skrajne wymiary.Mam isc na przeplywy .I zglaszax sie na ktg raz w tygodniu...
mam juz dosyc
ja tez po wizycie....oczywiscie standardowo w wisielczym humorze...chxe juz urodzic...mam dosyc straszenia czy jak to nazwac...
szyjka ok ,rozwarcia brak
znowu problem z waga malej:-/ wyszlo ze wazy 2580g i wymiar brzucha 3 tyg.do tylu....ostatnio w szpitalu na innym sprzecie wyszlo (2 tygtemu) ze wazy 2650g. i brzucj ok.Teraz znowu wychodza jakies skrajne wymiary.Mam isc na przeplywy .I zglaszax sie na ktg raz w tygodniu...
mam juz dosyc
takie zachowanie lekarza śmierdzi prokuraturą...
Co za chu*ek

szyjka skróciła się tylko 4mm,ale jeszcze bezpieczna, brzuszek się podniósł, więc bąbel już nie jest tak nisko, waga 2200g, więc ok jak na 34tc, trochę mały ma brzuszek mniejszy niż powinien, ale nie ma paniki, bo to tylko tydzień różnicy:-) no i mam wytrzymać jeszcze 2 tygodnie, ale już mogę po domku sobie chodzić