reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

ALG w tym kilogramie jest moc ! i długie nóżki ! hehe fajnie :)
ja czekam na swoje połówkowe z niecierpliwością bo spodziewam się równie długich nóżek po tatusiu ( 193 cm).

Kartagina, rzeczywiście dobrze jest móc poczytać i popisać z kobietami, które mają teraz w głowie to samo co my :)
Trzymaj się !

Gratuluje udanych wizyt i dobrych wiadomości ! I trzymam kciuki żebyście dziewczyny wytrwały w leżeniu plackiem :)

reklama
hmm właśnie wróciłam z usg 4D dostałam płytę a w domu okazało się że płyta jest pusta,a że nie archiwizują badań to propozycja jest taka żebym w środę przyjechała jeszcze raz na badanie:szok: ale mam zdjęcie:-) Chlopak.jpg waga 600gr,z usg termin wychodzi tak 9-14 maja:szok: zgadniecie jaka płeć?ja po samej twarzy poznałam:szok:

reklama
no chłopiec:szok: powoli się przyzwyczajam,choć dalej mam szok.córka prawie obrażona,bo chciała siostrę,mój R.już syna ma i chciał dziewczynkę,pewny był dziewczynki bo mu tak wróżka wywróżyła i wszystko do wczorajszego dnia się sprawdzało.a ja?ja panicznie się boję,tego siusiaka i problemów ze skórką:szok: ale ładny chłopak jest,moje usta...nos też raczej po mnie,taki szeroki:crazy:

i to miała być moja ostatnia ciąża,a już zaczęłam planować dziewczynkę :szok:

Do góry