reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Magdzik, ja bym nie wytrzymała. I nie dlatego, że nastawiałam się na córkę czy syna, ale tak po prostu z babskiej ciekawości:-)

Edda, bom i ja pulchniutka:-) :-) :-) ale póki co nadal 2 kg na minusie, odjąć od tego wagę dziecka, wody płodowe i łożysko to pewnie by było i z 6:-) Młody szaleje:-) jeszcze nie wrócił do swojego ulubionego położenia, wali po żołądku i pęcherzu:-)

Karolina, dopiero co robiłam test, a tu trzeba torby pakować:-) :-) :-) i bardzo dobrze:-)

Bardzo dobrze:-):-) ciesze sie, ze tak nas duzo dotrwalo do tego momentu i teraz bedziemy tylko sie chwalic maluszkami a pozniej bedziemy tracic te wstretne kilogramy:-):-D

Ja tam się kilogramami noe przejmuje zawsze jakoś sie ich pozbyć można. Byle dzidzia byla zdrowa. Mysle ze przed wakacjami zacznę działać ale z 2 maluszkow i wózkiem ok 30 kilogramowym to myślę ze szybko pojdzie spalanie boczkow

12345_3.jpgMaluszek przesyla formulowym ciotkom usmiech:)))

Załączniki

• 12345_3.jpg
    12345_3.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry