reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Ojej rzeczywiście coraz nas tu więcej. Co z tym twardniejącym brzuchem przy wstawaniu. ja nie czuje skurczy a właśnie ten brzuch. Wie ktoś coś na tn temat?
Fakt jest jeden.....w kupie siła. Jakoś mi łatwiej od momentu przyłączenie się do was :)

reklama
ten twardniejący brzuch to nic innego jak skurcz. Na początku myślałam że to coś innego nie wiem co, moja ginekolog mnie uświadomiła że to skurcze, które w moim przypadku źle działają na szyjkę macicy.

Brzuch jak twardnieje boleśnie to nie dobrze ale musi ćwiczyć. Ja się w nocy wystraszyłam ze rodzić zaczne od północy bole pleców mala skacze a to tylko grypa. Nawet nie miałam siły zwlec się na dół po 6 godzinach zmieniłam mojego syna bo mi juz szkoda ich bylo.

mi brzuch twardnieje całkowicie bezboleśnie ale w moim przypadku szybko zaczął bo około 20tc i dlatego mam taką zdezelowaną ta szyjkę:wściekła/y:

Ja tam już gupieje z tym twardnieniem. Nie jestem w stanie tego ocenić Bo nie boli mnie przy tym nic innego.
Może ktoś przewinąć czas jakieś dwa tyg do przodu ?? :)

Mi twardnieje wiecej jak 10 razy, jak spaceruje, zmieniam pozycje spania i wstaje z łózka, moja polozna powiedziala, ze to normalne:/ ale tu w uk wszystko jest normalne. Nie stresuj sie dopóki nie boli mocno:)

reklama
Do góry