reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Paula ja powiem tak i mam nadzieje, że mnie posłuchasz. Jedź do najbliższego szpitala, powiedz, że się niepewnie czujesz i poproś o ktg,(czasami pobierają opłatę 20zł). Idź od razu na oddział (czyli pomijając izbę przyjęć). Ja tak zrobiłam. Zbliżają się święta i szkoda, żebyś cały czas się denerwowała.

Nie wiem czy widziałaś jak było ze mną, ale polecam cofnąć się do strony 166 i 167 tego wątku i poczytać. Jakbym nie pojechała, to bym myślała... i myślała... i myślała... i się stresowała.

Ostatnia edycja:
reklama
Taki mam plan, ale niestety dopiero w poniedziałek. albo jutro u mamy bo przecież u nas jest ponoc cyrk na porodówce. Wszystkie nagle rodzą :) Położne na izbie sa nieznośne i na lekarza czasem pół dnia tzreba czekać. Miałam kiedyś przyjemność jeszcze przed ciążą ;/

No chyba, że tak. Ja akurat mam w pobliżu szpital w Rzeszowie najmniej u nas oblegany. Też słyszałam, że w pozostałych mają texas. Dziewczyny pewnie wywołują sobie porody przedświątecznymi porządkami.

jestem ostrozna i sie oszczedzam, tu szyjki nie badaja. Raz mnie brzuch bolal przez chyba 3 dni i dopiero w szpitalu mnie dokladnie zbadali. Jestem dobrej mysli:) ostatnio jak mi twardnial brzuch i zadzwonilam na pogotowie zapytac co robic to polozna, ktora odebrala tel powiedziala, zeby lezec, a nawet jak urodze to juz 30tydz wiec dziecko przezyje:szok::szok:

ja jak pojechałam do szpitala w 23tc, to nie powiem zostałam dokładnie przebadana. Wyszłam od razu ze szpitala z receptą na luteine i żebym sobie nospę kupiła na te twardnienia a nospa dla mnie jak witamina C. A lekarz dający mi receptę powiedział że to i tak tak mała ciąża jeszcze w razie czego:baffled: miałam ochotę go zabić

No to widziałyście co ja miałam po zwykłej nospie 3x. Dopiero kroplówki z magnezu wyciszyły skurcze. Teraz mi przepisali nospe forte i mam nadzieje, że jakoś dam radę przetrzymać najbliższe tygodnie.

reklama
Do góry