reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Hej.
Rzadko sie odzywam ale podczytuje.
Ciesze sie ze u was dobrze, za kazdego dzieciaczka mocno trzymam kciuki :tak:

U mnie ok. Na ostatniej wizycie dowiedziałam sie ze bede miala chlopca z czego przyznam bardzo sie ciesze :-) Samopoczucie juz dobre, ulga niesamowita.

Zycze wam duzo zdrówka i usmiechu.
Verita &&& za wizyte.

Pozdrawiam!

Verita trzymam kciuki za wizytę;-)
Elmo gratuluje chłopca! :-)

a mi się wczoraj podczas targów udało dostać na usg 3d widziałam swojego maluszka, lekarze byli bardzo zdziwieni że jak na ten tydzień ciąży ma pięknie rozwinięte serduszko i jeszcze bardziej zszokowani tym że nie chcemy poznać płci dziecka podobno jesteśmy bardzo rzadkim przypadkiem ;-) Niestety zdjęcie są słabe bo maleństwo ułożyło się tak że nie można go było dobrze uchwycić ale już się przyzwyczaiłam bo to nasze 4 usg i za każdym razem lekarze marudzili że nie mogą go zmierzyć bo się kręci :-D

Magdzik super ze dostałąs sia na te usg :-)

u nas tez kazdy sie dziwi ze nie chcemy wiedziec kto mieszka w brzuszku , prawie tak jakby to była jakas zbrodnia ..:-D

Monila Sylwia powiem wam że jak już wyszłam z gabinetu i siedziałam w samochodzie to zaczęła mnie strasznie zżerać ciekawość co to się urodzi tym bardziej że wszyscy obstawiają chłopca a jak bardzo chciałabym dziewuchę ;-) ale wytrawam do końca :-)
Dziś w nocy nawet robiłam sobie jakieś głupie testy z internetu na płeć dziecka:-D ale tak to jest jak w nocy się nie śpi tylko myśli:-D

reklama
Verita - trzymam kciuki!

Elmo- gratuluję synka:-)

Magdzik i Monila - faktycznie to rzadkie że się nie chce wiedzieć, mnie ciekawość zżera i nie wytrzymałabym.:tak:

Do góry