reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

cayoka ja na usg byłam już jakiś czas temu to mój też był malutki i tak jak mówi Jol - cieszmy się to może łatwiej będzie rodzić :):):)
Baśka dobrze, że szyjka ok i ginek Cię uspokoił! Oby tak dalej!

reklama
BAŚKA dobre wieści od lekarza, tak trzymaj, jak synek się czuje?

CAYOKA najważniejsze się się w normach mieści, a ja tam wolę urodzić mniejsze dziecka a nie większe ;-)

DOMI super

MI już trochę lepiej po tej końskiej dawce magnezu, skurcze mniej dokuczają, a po tabletkach "cydo 3 fort" mniej nogi puchną

Baśka gratuluję:) przynajmniej na 100%wiesz, że będzie cc inie będziesz się zastanawiać, że może jednak sn:)

ja ogólnie czuję się bombardowana kopniakami małej. Nie mogę spać w nocy bo mam wrażenie, ze zaraz wyskoczy z brzucha. Wczoraj nawet prosiłam męża żeby w nocy dał rękę na brzuch i to ją może uspokoi, ale nie.....zero respektu wobec ojca!! twierdził, że ona chyba tańczy bo sam miał słuchawki założone i słuchał muzyki:-D

dziewczyny fajnie,ze wizyty udane i lekarze upokajaja :yes:
Ja na podgladanie dopiero 16.10 juz sie dczekac nie moge i zas ide z Victorem bo mam o 13 wizyte i bedzie juz po szkole :-)

Ja po wizycie ( l4 ) szyjka skrócona , zewn ujście zamknięte , ale nie wiemy jak wewn , ale jutro usg to się dowiem :sorry: dostałam skierowanie na przeciwciała , mocz , krew i coś tam jeszcze nabazgrał , pozatym zrobił ktg ale wyszło zero skurczów , prosta kreska , a brzuch twardnieje mimo leków :sorry: dowiedziałam się że nawet jak będzie rozw wewn to nic nie robimy (żadnych pesarów itp ) bo on chce zakończyć ciąże najpóźniej w 37 tc czyli okolice 10 - 15 listopad :shocked2: i pewnie cc chyba że moje dziecię zwolni z tyciem , bo jak dziś mnie badał to stwierdził że nie chce mu się wierzyć że to równe 29 tc bo bada się na 33 tc ... jutro usg , a ja umieram ze strachu ....

reklama
Do góry