MamUśKaaa88
Fanka BB :)
Koralikowa a żelazo jakieś w tabletkach bierzesz? Na białko Ci coś dał, czy jak małe ilości to nie? i gratuluję potwierdzonego chłopulka 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dlaczego tak wolę...tylko z jednego powodu blahego...nie wiesz kiedy wybije godzina "zero":-),cesarka jest zaplanowana i już nie ma takiego czekania kiedy no kiedy...ale nie każdy ma wybór ...to się wymadrzyłam...
.Sama nie wiedziałam że takie cos jest bo w pierwszej ciazy tego nie miałam.Można tam zaznaczyc czy porod rodzinny ma byc,czy dr prowadzacy ma byc przy porodzie,nawet jest zgoda na to ze po przebytym cc mozna rodzic sn ,takie tam jak lekarz cos tam widzi nie tak to zaznacza i oni maja do tego tak podejsc nawet mozna kilka słow od siebie dopisać czego sie oczekuje
malnęłam na głównym ...3430 g około i ok 52 cm ...

może nie jestem do końca obiektywna, bo moje porody, mimo, że dość bolesne (po oxy), były króciutkie i bez nacięć, więc można powiedzieć, że nawet 'przyjemne'
ale nie jest powiedziane, że Twój poród nie będzie lekki, łatwy i przyjemny ... a cc to jednak zabieg ... a tego bez szwów nie wyjdziesz na pewno ;-) ... poza tym, jeśli rodzisz prywatnie, to w razie problemów na pewno zrobią cc