reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u pediatry, w poradniach, czyli kłopociki z naszymi dzieciaczkami.

reklama
M był dzisiaj z Maksem na usg bioderek- wszystko w porządku:tak:

obudziłam sie 7.50 i było upssssssss zapomniałam!!! i araz szbkie ubieranie małego i wysłałam M samego- bo gdzie ja bym sie wyszykowałam w 2 minuty:-D:-D

ale za to puscili go bez kolejki:-D
jeszcze w rejestracji powiedzial, ze przyszedł na USB :-D:-D:-D:-D
smiechu tam mieli:-D

nie wiem czy na szczepienie tez go samego nie wyśle:-D:-D:-D:-D:-D:sorry2:
USB :-Ddobre ,chyba na USG bioderek pójdę ja z małą;-);-)

dobre USB:-D:-D:-D

my dzisiaj byłyśmy na szczepieniu mała waży 5660:tak: co do podnoszenia główki pediatra powiedziała że Maja jest bardzo długim dzieckiem i długim dzieciom jest ciężej z podnoszeniem główki i jeszcze dodatkowo Maja jest bardzo spokojna i dużo śpi i nie ma kiedy ćwiczyć:-D także idziemy do pani rehabilitantki która pokaże nam jak małą gimnastykować i zachęcić do ćwiczeń bo jak na razie niezdarnie odrywa bródkę:baffled: chyba że leży na mnie to wtedy podnosi się i opiera na rękach:tak:

Karolinusia, Bianka dzielna dziewczynka :tak:
co do bolących udek po szczepieniu to przypominam o okładach z sody :-)

Roksi najleprzego dla Majci - 3 miesiące :-D

no i USB :))))))))))

Maks pięknie znów przeżyl szczepienie wczoraj:tak:

i waży 6750:szok::szok::szok::szok::szok::sorry2:
boze co to bedzie- ja juz po chwili trzymania go na rękach nie wyrabiam:sorry2:
a taiego rocznego to juz sobie wogóle niewyobrazam na rekach tzrymac ani 40 sekund:-D:-D

Medeuska no synuś ładnie ci rośnie...;-)
ja z moja piszczałką idę na szczepienie we wtorek najbliższy i sama jestem ciekawa jak to będzie:confused:

reklama
Maks pięknie znów przeżyl szczepienie wczoraj:tak:

i waży 6750:szok::szok::szok::szok::szok::sorry2:
No ładnie ładnie:tak:

dziewczyny ja jestem od poniedziałku do czwartku sama wieczorami - mąż w pracy, ale za to weekend On kapie i usypia:-), a wy całymi dniami? :-(
U nas była umowa, że całe weekendy M się zajmuje ja jestem im tylko do karmienia potrzebna i jak jest wieeelka kupa:tak: a w tygodniu też M kąpie małą;-)

ale za to puscili go bez kolejki:-D
jeszcze w rejestracji powiedzial, ze przyszedł na USB :-D:-D:-D:-D
smiechu tam mieli:-D
:-D:-D:-D

melduję po wizycie kontrolnej pokatarkowej na "dzieciach zdrowych", że z Bianuchą wszystko super. Waży 5700:szok: (KLOPSIK)

Zastanawiam się, czy prześpi cały dzień jak po szczepionce w udko...narazie śpi, oby nie miała temperatury wieczorem. Narazie śpi smacznie. Zobaczymy.
jak było u WAS??
Piękna waga.
Nasza też jest zawsze senna po szczepionce :tak:

co do podnoszenia główki pediatra powiedziała że Maja jest bardzo długim dzieckiem i długim dzieciom jest ciężej z podnoszeniem główki
U nas tak samo mamy długo tułów. Nam rehabilitantka pokazała ćwiczenia i mała zrobiła postępy. Powodzenia w ćwiczeniach.

Chyba nam też zaczynają zęby iść :dry:już zakupiłam żel i sylikonową szczoteczkę i będę masować.
Mam pytanko jak jest u Was- nasza miała problemy z podnoszeniem główki, polubiła leżenie na brzuchu i pięknie głowę unosiła a teraz znów jak ją położę na brzuch to wierzga nogami i rękami i się drze i głowy nie chce podnosić.
Czy to może być przez zęby?
Czy u Was też zdarzało się, że coś dobrze dzieci rozbiły a później trochę gorzej im to wychodziło?
Kurcze a tak się cieszyłam, że nas ominie rehabilitacja :sad:
Ciężko z nią teraz ćwiczyć bo ciągle ręce do buzi pcha:-(

Do góry