reklama
USBM był dzisiaj z Maksem na usg bioderek- wszystko w porządku
obudziłam sie 7.50 i było upssssssss zapomniałam!!! i araz szbkie ubieranie małego i wysłałam M samego- bo gdzie ja bym sie wyszykowałam w 2 minuty
ale za to puscili go bez kolejki![]()
jeszcze w rejestracji powiedzial, ze przyszedł na USB
smiechu tam mieli
nie wiem czy na szczepienie tez go samego nie wyśle![]()

Lajla83
Fanka BB :)
dobre USB

my dzisiaj byłyśmy na szczepieniu mała waży 5660
co do podnoszenia główki pediatra powiedziała że Maja jest bardzo długim dzieckiem i długim dzieciom jest ciężej z podnoszeniem główki i jeszcze dodatkowo Maja jest bardzo spokojna i dużo śpi i nie ma kiedy ćwiczyć
także idziemy do pani rehabilitantki która pokaże nam jak małą gimnastykować i zachęcić do ćwiczeń bo jak na razie niezdarnie odrywa bródkę
chyba że leży na mnie to wtedy podnosi się i opiera na rękach

my dzisiaj byłyśmy na szczepieniu mała waży 5660

Amelkowa
monisia1979
Medeuska,fajnie,że Max dzielnie tak szczepienia znosi,prawdziwy facet ;-);-);-),no i waga też piękna 

Guziczek87
Pracująca mamuśka
Medeuska no synuś ładnie ci rośnie...;-)
ja z moja piszczałką idę na szczepienie we wtorek najbliższy i sama jestem ciekawa jak to będzie
ja z moja piszczałką idę na szczepienie we wtorek najbliższy i sama jestem ciekawa jak to będzie

reklama
kinguś
Nie poddam się
No ładnie ładnieMaks pięknie znów przeżyl szczepienie wczoraj
i waży 6750![]()

U nas była umowa, że całe weekendy M się zajmuje ja jestem im tylko do karmienia potrzebna i jak jest wieeelka kupadziewczyny ja jestem od poniedziałku do czwartku sama wieczorami - mąż w pracy, ale za to weekend On kapie i usypia:-), a wy całymi dniami? :-(

ale za to puscili go bez kolejki![]()
jeszcze w rejestracji powiedzial, ze przyszedł na USB
smiechu tam mieli![]()

Piękna waga.melduję po wizycie kontrolnej pokatarkowej na "dzieciach zdrowych", że z Bianuchą wszystko super. Waży 5700(KLOPSIK)
Zastanawiam się, czy prześpi cały dzień jak po szczepionce w udko...narazie śpi, oby nie miała temperatury wieczorem. Narazie śpi smacznie. Zobaczymy.
jak było u WAS??
Nasza też jest zawsze senna po szczepionce

U nas tak samo mamy długo tułów. Nam rehabilitantka pokazała ćwiczenia i mała zrobiła postępy. Powodzenia w ćwiczeniach.co do podnoszenia główki pediatra powiedziała że Maja jest bardzo długim dzieckiem i długim dzieciom jest ciężej z podnoszeniem główki
Chyba nam też zaczynają zęby iść

Mam pytanko jak jest u Was- nasza miała problemy z podnoszeniem główki, polubiła leżenie na brzuchu i pięknie głowę unosiła a teraz znów jak ją położę na brzuch to wierzga nogami i rękami i się drze i głowy nie chce podnosić.
Czy to może być przez zęby?
Czy u Was też zdarzało się, że coś dobrze dzieci rozbiły a później trochę gorzej im to wychodziło?
Kurcze a tak się cieszyłam, że nas ominie rehabilitacja

Ciężko z nią teraz ćwiczyć bo ciągle ręce do buzi pcha:-(
Podziel się: