reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Kuba właśnie bardzo dobrze sie czuje,je normalnie,wypróżnia sie też,więc nie wiem ,co go tak skręciło wczoraj,bo na pewno nie symulował...

Kuba widzę zwalczył jakiegoś wieci brzuszkowego robaczka no i super

Oliwka mam nadzieję ,żę lepiej bo angina to bolesna sprawa.kurcze w sumi to się cieszę że Szymcio w domu bo w przedszkolu czy żłobku łątwo o wirusy bo często dzieciaki chore przychodzą no i nie ma jak się odizolować.

oby te choroby się nikogo nie imały.

Kuba widzę zwalczył jakiegoś wieci brzuszkowego robaczka no i super

Oliwka mam nadzieję ,żę lepiej bo angina to bolesna sprawa.kurcze w sumi to się cieszę że Szymcio w domu bo w przedszkolu czy żłobku łątwo o wirusy bo często dzieciaki chore przychodzą no i nie ma jak się odizolować.

oby te choroby się nikogo nie imały.

Oj Karola u nas nie ma na to reguły,Kuba w domu ze mna,a anginę ma ciągle.Co to będzie w przedszkolu strach pomyśleć.:sorry:

no ale sama widzisz że w przedszkolu większe ryzyko.niby w tym przedszkolu co szymka zapisałam dla dzieci podziębionych tworzą specjalną grupę, ale pewnie to guzik daje.

Dwa tygodnie po poprzedniej Kuba ma anginę,znów...:no:Przed poprzednia miesiąc zdrowy... i tak w kólko od pazdziernika.
Dostał pierwsza serię szczepionki BronchoWaxom,no i znów to samo...
Gardło czerwone,gorączka.
Jestem załamana,od rana ryczę normalnie.

reklama
Do góry