reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
zdróweczka dla Ali!!!!
i dla reszty bąbelków tez - żeby nie chorowały:no:

Hubek wczoraj cos niby jakis lekki katarek jakby dostawał, mam nadzieje, ze sie nic nie rozwinie, w nocy płakał i chcial spac z nami i niby mówił ze go gardełko boli, a jak sie kolo niego położył tatus to powiedział, że juz nic go nie boli:sorry: pewnie chciał mnie naciagnąc na spanko wspolne, ale potem problem bo my o 6 wstajemy do pracy a on śpi dalej... pewnie jakis koszmar mu sie przysnił i stąd ten placz

Rosmerta u nas tez w nocy jakieś płacze i wierzganie nogami,chyba go bolą,pewnie kości rosną.:sorry:
Już też myślałam,że choroba sie rozwija,ale Kubula jak szalony biega po domu od 7.00 i zero oznak choroby:tak:

Milena jakies 2 tyg. temu miala taki czas- noce niespokojne, nawet budzila sie z placzem bo cos jej sie snilo. A wczoraj przed zasnieciem mowila ze ja bola nogi, ale mysle ze to od tego ze wczoraj bardzo duzo chodzilysmy.

no niestety u Hubka mega katar - leci przezroczysty i gęsty normlanie niemal non-stop:-( no oby sie tylko na tym zatrzymało, lek juz podany i czekam, w razie co na weekend i tak do T jedziemy, to go babcia obejrzy:tak:

Zdrówka dla Hubka!
z Alą trochę lepiej,pierwszy raz od tygodnia przespała całą nockę.trochę w dzien kaszlem nadrabia,ale przynajmniej temperatury nie ma(a miała przez 5 dni 39 st..).w czwartek na kontrolę idziemy...

ZDRÓWKA DLA CHORYCH DZIECIACZKÓW:tak::tak::tak::tak::-)
Moja wczoraj skończyła antybiotyk niby dobrze się czuje,ale dzisiaj wyszłyśmy trochę na spacerek i zaczęła troszkę kaszleć takim mokrym kaszlem.Niewiem czy powinnam pójść na osłuchanie do pediatry? A moze podawać wykrztuśny syropek?

reklama
zdrówka dla Ali i Hubka
u nas za to spanie w dzień się wczoraj przyplątało co nie jest oznaka niczego dobrego u małej ..obudziła się z lodowatymi raczkami (takie dłonie oznaczają bardzoooo wysoka temperature u niuni) jak na razie jest oki :tak::happy:

Do góry