Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wczoraj z Hubkiem było źle a dziś nie ma Justynyno niestety u Hubka mega katar - leci przezroczysty i gęsty normlanie niemal non-stop:-( no oby sie tylko na tym zatrzymało, lek juz podany i czekam, w razie co na weekend i tak do T jedziemy, to go babcia obejrzy![]()
mam nadzieje ,ze nic złego się nie dzieje:-(..Zdrówka Hubek
:-) jedna dawka leku i juz po sprawie miejmy nadzieje:-)

Jestem :-)
Hubek dzis juz niemal zdrowy, mówi mi dziś rano "Zobacz mamusia jestem juz zzdrowy tak jak ci wczoraj obecałem":-)
czasem coś tam wysmarka i tyle, nocka super, spał jak aniołek, spokojnie oddychał, zero pobudek:-) jedna dawka leku i juz po sprawie miejmy nadzieje:-)
a mnie ine było bo rejestrowałam sie w szpitalu - jutro wizyta u profesora i wyznaczy termin![]()

U nas to samo... nie pamiętam kiedy Victor miał ostatni raz chociażby katarchoć ja nażekać nie mogę bo bym zgrzeszyła. Szymek ostatni katar miał we wrześniu to i teraz kilka dni a tak był cały czas zdrów- oby nam tak zostało jak najdłużej to możliwe.
Chyba jeszcze na starej chacie jakoś w marcu
Tak czy inaczej baaardzo daaawno temu
Na Olivera też nie mogę narzekać, bo jeszcze w swoim życiu nie był chory:-) Niezmiernie mnie to cieszy i nie chciałabym zmian;-)