Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no dziś zakasłał może 4 razy w ciągu dnia.choć jak słyszałam taki warkot to on nie kasłał musiałam go poprosić ale i wtedy nie kasłał tak mokro ale warkot znikał. w nocy nie kaszle może faktycznie ten mucosolvan- i chyba jutro zadzwonię do pani doktor i poczekamy do środy.wieczorem go oklepałam spirytucem.I jak Szymek?
Jak nie ma stanu zapalnego,to pewnie po tym Mucosolvanie mu przejdzie.
Czasem dzieci po infekcjach nawet 2 tygodnie kaszla.Kuba miał zapalenie oskrzeli,ma czyste płuca,a dalej kaszle i odkrztusza flegme...
no dziś zakasłał może 4 razy w ciągu dnia.choć jak słyszałam taki warkot to on nie kasłał musiałam go poprosić ale i wtedy nie kasłał tak mokro ale warkot znikał. w nocy nie kaszle może faktycznie ten mucosolvan- i chyba jutro zadzwonię do pani doktor i poczekamy do środy.wieczorem go oklepałam spirytucem.
a dziś moja sąsiadk powiedział bym mu dała 2 razy łyżeczkę EURESPALU no i nie wiem czy to dobry pomysł. owszem mam to w domu ale jakoś nigdy małemu nie dawałam.