Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sama ją tak pewnie załatwiłam, serwując codziennie lody w te upały. W sobotę i niedzielę miała gorączkę i skarżyła się na gardło, więc pojechałam do szpitala, dostała Zinnat i na tydzień mamy przerwę od żłobka. Wczoraj już zachowywała się jak zdrowa (co widać na filmikach które wrzuciłam), ale antybiotyk trzeba dać do końca.
ła
.
,zwykle rożki,ale takie z zamrożonych Danonków
. Mój 8 letni chrześniak nie może jeść lodów(mama mu zabrania 
),bo gdy był mały często chorował na angine właśnie. Zamiast gardlo hartować,to dziecku odmawia lodów i zimnych napojów
.
Woli cieple lody w wafelku, choć ostatnio kupiłam mu kulkę o smaku gumy do żucia (sam sobie wybrał niebieskie lody) i mówił, że pyszne;-) Jednak gardło chyba go bolało przez kilka ostatnich dni, bo mało jadł i nie wiedziałam o co chodzi i pytam go, czy gardło go boli, to mówił, że tak. Tym bardziej, że ciężko mu się łykało i ślinił się niesamowicie, do tego miał lekką gorączkę, więc już się zaczęłam martwić czy nic poważnego się nie zaczyna, ale na szczęście z dnia na dzień czuje się lepiej

Myślę, że temperatura pokojowa jest zupełnie ok, lub lekko schłodzona, ale bez przesady. Jest tylko jeden napój, który nie przejdzie mi przez gardło chłodny - kawa. No chyba, że mrożona z lodami
ale to już inna bajka. Jak piję tę jedną kawę czy dwie dziennie w pracy w te upały, to zawsze spocę się koszmarnie, ale zimna kawa cofa mi się w gardle i nic na to nie poradzę