reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u pediatry

no całe szczęście u nas już całkiem dobrze katar poszedł sobie sio jedynie jak Szymek się zgrzeje ( bieganiem po domu itp.) to wtedy z 2-3 razy tak mokro ostro zakaszlnie i koniec.poobserwuję go dziś i chyba już jutro pójdzie do przedszkola.miał siedzieć do środy ale dziś pytał czy może iść jutro.no zobaczymy.

Kasiad super te miśki naprawdę chyba muszę się rozejrzeć czy u nas cos takiego jest i mieć na wszelki wypadek.tylko znająć Szymka on to pogryzie i tyle jak miśki z bobovitalu.

kurcze ta jesień-przedszkola powinny dawać dofinansowanie do wycieczek w takim okresie egiptowych :-D

reklama
no całe szczęście u nas już całkiem dobrze katar poszedł sobie sio jedynie jak Szymek się zgrzeje ( bieganiem po domu itp.) to wtedy z 2-3 razy tak mokro ostro zakaszlnie i koniec.poobserwuję go dziś i chyba już jutro pójdzie do przedszkola.miał siedzieć do środy ale dziś pytał czy może iść jutro.no zobaczymy.

Kasiad super te miśki naprawdę chyba muszę się rozejrzeć czy u nas cos takiego jest i mieć na wszelki wypadek.tylko znająć Szymka on to pogryzie i tyle jak miśki z bobovitalu.

Zdrowka dla dzieciaczkow.

Kasiu, dzieki za wiadomosc o tym acidolacu. Tez musze kupic.

Ja tez w skrocie napisze - Milena znow chora. W piatek juz bylo cos z nia nie tak. W nocy z piatku na sobote Milena dostala wysokiej goraczki . Ibum nie pomagal. W niedziele duzo sie polepszylo, a wczoraj wieczorem Milena zaczela straszliwie kaszlec i czasami sie podduszac od tego kaszlu. Dzis idziemy do lekarza. Ale ja to juz nie mam sily . Milena w tym miesiacu jest chora po raz trzeci. Dokladnie tydzien temu przestala brac antybiotyk i bylysmy na kontroli.

Dzieki dziewczyny.
Wczoraj zapomnialam napisac po wizycie. Milena znow ma antybiotyk. Ma zapalenie ucha i jak to sie lekarka wyrazila ''kokluszowy kaszel''. Byla zdziwiona ze Milena w ogole nie skarzy sie na bol ucha i ze jest taka spokojna.

Karolina zdrówka dla małej.
a mój krasnal z kolei nie goraczkuje,kaszlu nie ma a skarzy sie na ból ucha z rana juz drugi dzien...

U nas na szczęście w miarę spokój z chorobami, oprócz tego, że Wojtuś złapał jakiś czas temu zakażenie gronkowcem- tzw. liszajec zakaźny. Masakra!! Już jest dobrze, ale nie było ciekawie...

No i życzę zdrówka wszystkim małym chorowitkom

reklama
Do góry