Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no to Szymek załapał pierwszy raz anginę.już od wczoraj miał37 w nocy 37,5 rano byłam u lekarza o 8 powiedziała że gardło czerwone ale antybiotyku nie da a o 12 szłam już do naszej zaprzyjaźnionej pediatry i diagnoza szybka angina ropne czopki wieć dostał antybiotyk do powniedziałku w domu i obiecałą Szymkowi że do piątku za tydzień będzie zdrowy i pójdzie na pasowanie do przedszkola.
Dzisiaj jest gorzej a było lepiej ..trochę kataru było juz a dziś no masakra.....chrypa..kaszel jak u gruźlika i gile do pasa żółte
od poniedziałku podaje jej lek 3 razy dziennie ......nie wiem co to dziś za ataki choroby
u nas zdecydowanie lepiej.no nocy Szymek wydudlał 1,5 litra wody i dziś jedynie temp. waha się od 36,8-37 ma zdecydowanie lepszy humor lata pod domu i ciągle coś mi gada że mam się z nim bawić.mam nadzieję że już tylko lepiej będzie.