Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zdrówka dla chorowitków. Kondzio tez chory, temp miał w sobote 38,4 najwiecej wiec do zniesienia,ale antybiotyk dostał. Doktor chciala dac mu Zinnat,ale poprosiłam o jakikolwiek inny i bierze Augmentin ...
Zdrowka dla dzieciakow
Jenni wlasnie po chorobie (goraczka 40,5) ale juz minelo i jutro smiga do przedszkola a ja sie kuruje bo na mnie przelazla choroba
Zdrówka dla wszystkich chorych. Tycia Kuba tez by nie wzioł do ust zinnatu.
Mój mały Łobuz został w domu,bo ma biegunke i nie moze zdazyc na toaletę.Biedaczek...Rozrabia za dziesięciu,ale ta biegunka.
my też po kontroli i super żadnych śladów po chorobie ale ma zostać do czwartku w domu no w piątek na pasowanie na przedszkolaka ma iść i bawić się dobrze to zalecenie lekarza.
przy okazji szaleją infekcje na maksa szpital zawalony dziećmi aż serce ściska.mega zapalenia oskrzeli i anginy z ciężkimi gorączkami.dlatego zaproponowała by został w domu na wszelki wypadek by nic nie złapał.a Szymka grupa dziś liczyła 10 cioro dzieci.