• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
yggam - no to jakaś tam minimalna szansa i u mnie będzie :D

nie mam jakiś preferencji co do płci.. ale jak będzie chłopak to już będę wiedziała jak się do brzucha zwracać, a jak dziewczynka? i znowu wraca temat imion ;)

Nieobecna nie przejmuj się:-) ja też pewnie poznam podczas polowkowego;-) mój lekarz ma takie swoje zasady nie lubi obiecywać za wczasu :-D

sencha dzięki za link juz wiem o co chodzi o konflikt:-) który ją też mam badany i zapisałam się na krew 15 lipca na Mokotów:-)

bada.m ja mam wizytę jutro a potem 23 lipca .

Ostatnia edycja:
Już po badankach. wszystko ok jest. Dzidziol 6,5 cm od głowy do pupki. Wszystkie pomiary ok. Narządy na miejscu, prawidłowe. Zen Bobas był w trakcie medytacji, siedział po turecku i ni jak z żadnej strony nie było nic widać, czy jest chłopcem czy dziewczynką :laugh2: Zdjątko wrzucę jak wróce do domu ;)
Z ruchów jakie wykonywał to ziewanie i ssanie kciuka, więc mały leniuszek rośnie :) Ciekawe bo starszy brat to taka wiercidupka mała była :-D:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry