reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Agulqa szkoda, że nie pooglądałaś dziecka, ale skoro lekarz nic nie mówił, na pewno wszystko jest ok! A co do terminu... Teraz już nie ma co się sugerować wielkością dziecka w tygodniach, bo rosną one indywidualnie bardzo. Dlatego najbardziej wiarygodne terminy są z usg 8-12 tc. U mnie w późniejszych etapach ciąży też dziewczyny miały różne wymiary. Raz rosły szybciej, raz przystawały. Czasem część mierzonych wymiarów była "starsza"/"młodsza" o 2 tyg. Gratki synka :-D

reklama
Sprite gratuluje wizyty!

Agulqa, najwazniejsze ,ze z dzidzia wszystko OK, jakby cos bylo nie taj, to by Way napewno powuedzial. Mozesz isc jeszcze prywatnie popodgladac :) trzymam kciuki

Dziewczyny, ja po tych antybiotykach sie czuje strasznie. Mam calkowity rozstroj zoladka I sie czuje taka slabiutka. Wczoraj musialam az sie polozyc, bo mi sie w glowie krecilo I rece mi sie trzesly. Jeszcze jutro I czwartek trzeba przezyc :(

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt.
Agulqa rozumiem rozczarowanie, myślę że jakby bylo coś nie tak doktorek by powiedział. Co do terminu porodu i wieku dziecka to teraz juz sie będą pojawiać rozbieżności, bo dzieciaki rozwijają się i rosną już w indywidualnym tempie.
Sprite niezłe wyniki, ciekawe jaka waga będzie na finiszu :)

Indi ja sie\ę czuje taka rozwalona, bez żadnych antybiotyków ... ciągle jak po 3 dniowej imprezie na mega kacu :-D:-D Megami dobrz prawi zafunduj sobie jakiś lakcid, może siemie lniane, albo coś co wzmocni twoją jelitową flore bakteryjną :tak:

Ostatnia edycja:
Kasiek ja termin mam wpidany od 1 usg w 6tc na 7 stycznia :-P dziekuje, ciesze sie ze Robcio a tesciowa codziennie nowe imie dla chlopca wymhsla bo przebolec nie moze :-P

Megami dzkeki. Mam tylko nadzieje ze jest wszystko ok i ze na polowkowym sie dowiem ze bobas zdrowy jak byk ;-)

Indi to byla wizyta prywatna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry