• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Agulqa szkoda, że nie pooglądałaś dziecka, ale skoro lekarz nic nie mówił, na pewno wszystko jest ok! A co do terminu... Teraz już nie ma co się sugerować wielkością dziecka w tygodniach, bo rosną one indywidualnie bardzo. Dlatego najbardziej wiarygodne terminy są z usg 8-12 tc. U mnie w późniejszych etapach ciąży też dziewczyny miały różne wymiary. Raz rosły szybciej, raz przystawały. Czasem część mierzonych wymiarów była "starsza"/"młodsza" o 2 tyg. Gratki synka :-D

reklama
Sprite gratuluje wizyty!

Agulqa, najwazniejsze ,ze z dzidzia wszystko OK, jakby cos bylo nie taj, to by Way napewno powuedzial. Mozesz isc jeszcze prywatnie popodgladac :) trzymam kciuki

Dziewczyny, ja po tych antybiotykach sie czuje strasznie. Mam calkowity rozstroj zoladka I sie czuje taka slabiutka. Wczoraj musialam az sie polozyc, bo mi sie w glowie krecilo I rece mi sie trzesly. Jeszcze jutro I czwartek trzeba przezyc :(

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt.
Agulqa rozumiem rozczarowanie, myślę że jakby bylo coś nie tak doktorek by powiedział. Co do terminu porodu i wieku dziecka to teraz juz sie będą pojawiać rozbieżności, bo dzieciaki rozwijają się i rosną już w indywidualnym tempie.
Sprite niezłe wyniki, ciekawe jaka waga będzie na finiszu :)

Indi ja sie\ę czuje taka rozwalona, bez żadnych antybiotyków ... ciągle jak po 3 dniowej imprezie na mega kacu :-D:-D Megami dobrz prawi zafunduj sobie jakiś lakcid, może siemie lniane, albo coś co wzmocni twoją jelitową flore bakteryjną :tak:

Ostatnia edycja:
Kasiek ja termin mam wpidany od 1 usg w 6tc na 7 stycznia :-P dziekuje, ciesze sie ze Robcio a tesciowa codziennie nowe imie dla chlopca wymhsla bo przebolec nie moze :-P

Megami dzkeki. Mam tylko nadzieje ze jest wszystko ok i ze na polowkowym sie dowiem ze bobas zdrowy jak byk ;-)

Indi to byla wizyta prywatna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry