reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Agulqa, co za dziad, nastepnym razem idz do innego. Gratuluje synka :)

Nie mam zadnych tabletek oslonowych. W ogole pamietam, ze w Pl do antybiotykow fostawalo sie jakas nyststyne czy cos, a tutaj jak zyje takich rarytasow nie dostawalam.

To pij jakieś kefiry, jogurty itd. A jakbyś się na prawdę źle czuła, coś się działo to jest opcja, że Ci dany antybiotyk nie służy i trzeba inny. Ale pewnie to tylko osłabienie po kuracji. Jakby nie było antybiotyk nieźle wyjaławia...

Indi wlasnie duzo kefirow. Tu juz nie nystatyna bo ona bardziej przeciwgrzybiczna a daja do antybiotykow oslony z probiotykami. Musicie miec jakies w aptece. Poki co pij kulturu bakterii. W szpitalu dziewczyna lezala z nami na bakterie colie w moczu w 10tc. Biedna byla, po kilku dniach brania tego anty strasznie slaba i nawet stan podgoraczkowy miala. Ale robili badania kontrolne i crp spadalo, antybiotyk dzialal. Po 8 dniach wybiła bakterie i wyszla do domu:)

bada :D
U mnie etż znów sie zaczyna wymyślanie imion męskich przez rodziców, dziś na tapecie Kajetan!
Za to mi po, od dawna wymyślonym Gutkiem, zaczął się pałętać po głowie jeszcze Patryk i ... Gniewko, też mi się bardzo podoba. Mama stwierdziła że Gniewko 100x ładniej niż Gutek i wierci dziurę :P

Nulini Ł ja codziennie gasi ze ma nie kombinowac bo mamy gdzies jej zdanie ;-) w koncu pewnie tez odpusci :-P

Bada haha :-P niezly mlodzieniec :-P

Moj mlody sie cieszy ze bedzie Robercik i pyta kiedy bedzie mogl go uczyc grac w pilke :-P

Indi dzieki :-) chodze do niego z polecenia, to ordynator szpitala w ktoeym bede rodzic i nie chce isc do innego gina bo wszyscy tam pracuja i sie skumaja :-P licze na to ze mial zly dzien albo byl zmeczony bo tak po kazdej wizycie byla meeeega zadowolona.

Moim rodzicom sie bardzo Robercik podoba, siostra tylko twierdzi ze na zlosc jej bo ma wade wymowy na R :-P a my mamy to gdzies, nam sie podoba i to sie liczy.

A mama Ł juz wyskakuje ze wszystki, co mozliwe, lacznie z Rafalem, Piotrkiem i uwaga Stefanem :-P

Indi, koniecznie bierz coś osłonowego! Dlatego Ci niedobrze, bo antybiotyk wyjaławia organizm :-(

bada, dobre :-D

agulqa, nam w sobotę koledzy męża proponowali Włodka... Nosz k...

Sprite gratuluję dorodnego Bobaska

Agulqa no to Twoje przeczucie się sprawdziło co do chłopca. Lekarzem się nie denerwuj, ciesz się że przyszły tatuś się napatrzył. W końcu Ty masz brzuszek cały czas przy sobie, a on sobie może tylko wyobrazić co tam się dzieje.

Jakieś wizyty na dziś? Komu dziś gratulujemy?

reklama
U mnie rodzinka sie nie wtrynia bo wie ze nie ma nic do gadania:) Ale dzis siorka opowiadala mi reakcje mamy na imiona Nikola (lub Nika) i Leo. Oto ona: 'Bosche co to za imiona'. Hahahaha

Wizyte mam jutro i dopiero na 19.00 a juz cala chodze w stresie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry