reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
ja mam teraz usg u mojej gin 4.09. a prenatalne 23.09., więc na któryś we wrześniu już powinnam wiedzieć, choć ja jakoś parcia na poznanie płci nie mam ;-)

z młodym dowiedziałam się na 99,99% dopiero w 18tyg. kiedy to lekarka postanowiła potwierdzić. ale wtedy nie byłam na prenatalnych w 13 tyg.

Doggi, mój syn też był taki wiercipięta (do tej pory mu zostało :-p). za to teraz jakiś leniuszek we mnie rośnie ;-)

no gratuluje wizyt i córeczki :-)
Ja w ogóle nie czuje żadnych ruchów, lekarz sie mnie o to ostatnio pytał wiec regularnie przykładam ręce do brzucha ale nic nie czuje, moje dziecko to chyba jakiś flegmatyk śpioch. Żadnych gwałtownych ruchów, kopniaków itp. działa na dwa biegi- wolny i bardzo wolny;-)

Nulini mój gin miał kłopot nie mógł zdjęć robić do pomiarów bo co sobie ustawił to Stachu kulululu i juz gdzieś indziej fika od kiedy przestał być fasolkiem sprawia kłopoty lekarzom :P

groszq, spoko, niby moja druga ciąża, a też kopniaków nie czuję. Czuję, jak mi się czasem miejscowo macica napina i za moment puszcza, więc podejrzewam, że to właśnie harce Gustawa ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry