• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
doggi a wcześniej nie miałaś nisko? Może łożysko ci się obniżyło i stąd skrócenie szyjki. No du.pa że za dużo nie dowiedziałaś się:/ Oszczędzaj się!

żelka to będziemy trzymać za siebie kciuki! Ciekawe czy dalej mamy łożyska przodujące. I ja też zestresowana, że dzidzi nie czuje. Mam tak chyba zawsze w dniu wizyty. Musi być dobrze &&&&

Ps. odebrałam posiewy moczu i z macicy...wsio czysto beż żadnych bakterii;)

Po, bo weszlam o 16.00. Mlody znowu pieknie prezentowal swoje walory:) Wsio OK bez wad. Ma bardzo dlugie nogi wiec szkoda ze nie jest laską:p Termin 20-24.01 zalezy od pomiaru.

Moje lozysko wciaz przodujace ale w koncu drgnelo do gory o 1cm a wiec mam spore szanse ze podniesie sie! Poki co nisko osadzone. Luteine mam brac jeszcze miesiac ale juz tylko na noc. Do tego aspargin na twardnienie brzucha. W poprzedniej ciazy nie mialam problemow z maloplytkowoscią krwi a moje 130 jest jeszcze w normie bo w ciazy od tylu jest granica a wiec za miesiac mam powtorzyc badanie:)

Kolejna wizyta 25.09.

kasiek super! nawet łożysko delikatnie się podniosło. Świetnie, że mały rozwija się tak harmonijnie, że pomiary są praktycznie na ten sam termin wow :tak: a te płytki masz kiedy powtórzyć, bo nie pamiętam?

reklama
Doggi super ze z malym wszystko dobrze:-) a wrednej baby wspolczuje! ale baby lubia byc wredne;-) ja nigdy nie bylam u kobiety ginekologa:-)

kasiek Tobie i malemu tez grauluje udanej wizyty:-) ! a Ty masz tak czesto wizyty?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry