• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Nulini gratuluje synka zdrowiutkiego!:) Cora miala testy alergiczne z krwi w Diagnostyce. Wkuwali sie normalnie w reke bo za duzo krwi aby z palca jak do zwyklej morfologi. Ale nawet nie zauwazyla kiedy pobrali:)

Goschon gratulacje!

Ja mam A-, maz A+ a corci sprawdze dopiero za rok jak 3l skonczy.

Moj na badaniu tak walil az pierwszy raz przez skore widzialam-chyba przed lekarzem sie popisywal:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny u nas też wszystko w porządku. Niunia pozostała niunią i lekarz nie miał już żadnych wątpliwości.
Na początku myślałam że nie uda się podejrzec ale lekarz od razu powiedzial że mała kobietka. Nawet w opisie usg mam wpisane że dziewuszka tzn. narządy płciowe żeńskie prawidłowe. Więc ma być Majeczka :D

A tak poza tym wszystko tak jak być powinno. Termin porodu się nie zmienił bo dzidzia jest wymiarowo dokładnie taka jak wychodzi z tygodnia ciąży.
Wszystkie narządy rozwinięte, widoczne i prawidłowe. Waży 385 gram.
No i ciągle się wierciła wiercipiętka.
A tatuś aż się poplakal. I spytał lekarza czy ma jeszcze jakieś pacjentki bo on chętnie zostanie do wieczora - mój wariat.
Aha i zdjęć nie mam. No i z szyjką wszystko w porządku zamknięta i długa na 3,36 cm

Iggam super dobre wieści, gratulacje :-D
To mój ulubiony temat, zawsze jak czytam o wizytach, to tak jakoś optymistycznie się nastrajam :laugh2:

P.S.
Też z mężulkiem ostatnio Maję rozważamy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry