reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Nulini gratuluje synka zdrowiutkiego!:) Cora miala testy alergiczne z krwi w Diagnostyce. Wkuwali sie normalnie w reke bo za duzo krwi aby z palca jak do zwyklej morfologi. Ale nawet nie zauwazyla kiedy pobrali:)

Goschon gratulacje!

Ja mam A-, maz A+ a corci sprawdze dopiero za rok jak 3l skonczy.

Moj na badaniu tak walil az pierwszy raz przez skore widzialam-chyba przed lekarzem sie popisywal:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny u nas też wszystko w porządku. Niunia pozostała niunią i lekarz nie miał już żadnych wątpliwości.
Na początku myślałam że nie uda się podejrzec ale lekarz od razu powiedzial że mała kobietka. Nawet w opisie usg mam wpisane że dziewuszka tzn. narządy płciowe żeńskie prawidłowe. Więc ma być Majeczka :D

A tak poza tym wszystko tak jak być powinno. Termin porodu się nie zmienił bo dzidzia jest wymiarowo dokładnie taka jak wychodzi z tygodnia ciąży.
Wszystkie narządy rozwinięte, widoczne i prawidłowe. Waży 385 gram.
No i ciągle się wierciła wiercipiętka.
A tatuś aż się poplakal. I spytał lekarza czy ma jeszcze jakieś pacjentki bo on chętnie zostanie do wieczora - mój wariat.
Aha i zdjęć nie mam. No i z szyjką wszystko w porządku zamknięta i długa na 3,36 cm

Iggam super dobre wieści, gratulacje :-D
To mój ulubiony temat, zawsze jak czytam o wizytach, to tak jakoś optymistycznie się nastrajam :laugh2:

P.S.
Też z mężulkiem ostatnio Maję rozważamy :tak:

Agulqa mój też twardziela zgrywa ale jak przychodzi co do czego to łezka mu się zakręci w oku.
Ale jak sam mówi prawdziwy facet umie płakać :D

reklama
Do góry