reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
mama blogerka czy to dieta cud?:D po porodzie chyba dasz mi trochę wskazówek i będziemy się wzajemnie motywować. też zamierzam ćwiczyć. w ciąży miałam chodzić na fitness dla mam, ale póki co wszelkie ćwiczenia nie wchodzą w grę. obym nie przytyła jak teściowa 30kg ;)

Mama Blogerka, ja schudłam w pół roku 24kg właśnie z myślą o drugiej ciąży :tak:

femme fatal, Młoda pewnie też się "wyrówna", już wolniej rośnie :-D

Ja też 10 kg w dwa miesiące zgubiłam. Dużo warzyw i.owoców.i.niestety mega stres zrobiły swoje

Uciekam póki co,mąż zaraz na obiadek wpada

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

ja nigdy nie miałam takiego zaparcia by tyle schudnąć. ale fakt faktem zawsze ważyłam około 60-65kg, nawet jak byłam szczuplejsza to nigdy poniżej 60 nie spadłam. mam dosyć 'kobiecą' budowę ciała. szerokie biodra i duży biust robią swoje ;)

Dziewczyny zeszłyśmy z tematu:-) Ale moderatorki są z nami więc chyba obędzie się bez bury;-)

U mnie córcia ma 84 cm i 12kg. A co do mojej wagi. W poprzedniej ciąży przytyłam 20kg (i 6kg zostało ze mną). Teraz chcę się pilnować, bo przy dwójce maluchów nie będę miała szansy na jakiś sport. Teraz ważę 67kg.

Mnie dziś waga pocieszyła, bo jednak tylko 400 g więcej a nie 1,5 kg :p Musiałam wczoraj mieć co nieco więcej zapasu :D

a ja nie mam w domu wagi :D i przynajmniej mogę jeść spokojnie, bez wyrzutów sumienia:D wyrzuty mnie ruszą jak któregoś pięknego dnia nie będę musiała już leżeć, a będę miała problem by z łóżka wstać ;)

Ja zwazylal sie ostatnio u lekarza I poki co aga bez wuekszych zmuan, moze przez to ze przestalam cwiczyc I mam ciagle wzdecia czuje sie strasznie ociezala. Jak wszystko bedzie w porzadku to od drugiego trymestrze wracam na basen , joge I zumbe :)

reklama
Tasia, jak to przy dwójce dzieci nie będziesz miała szansy na sport? A pchanie wózka z gondolą i ciągnięcie za sobą sanek to nie sport? W końcu rodzimy zimą. :D

Mam to samo co Wy - zero ruchu od 3 tygodni, czuję jak mi wszystko rośnie.

Do góry