reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
mama blogerka czy to dieta cud?:D po porodzie chyba dasz mi trochę wskazówek i będziemy się wzajemnie motywować. też zamierzam ćwiczyć. w ciąży miałam chodzić na fitness dla mam, ale póki co wszelkie ćwiczenia nie wchodzą w grę. obym nie przytyła jak teściowa 30kg ;)

Mama Blogerka, ja schudłam w pół roku 24kg właśnie z myślą o drugiej ciąży :tak:

femme fatal, Młoda pewnie też się "wyrówna", już wolniej rośnie :-D

Ja też 10 kg w dwa miesiące zgubiłam. Dużo warzyw i.owoców.i.niestety mega stres zrobiły swoje

Uciekam póki co,mąż zaraz na obiadek wpada

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

ja nigdy nie miałam takiego zaparcia by tyle schudnąć. ale fakt faktem zawsze ważyłam około 60-65kg, nawet jak byłam szczuplejsza to nigdy poniżej 60 nie spadłam. mam dosyć 'kobiecą' budowę ciała. szerokie biodra i duży biust robią swoje ;)

Dziewczyny zeszłyśmy z tematu:-) Ale moderatorki są z nami więc chyba obędzie się bez bury;-)

U mnie córcia ma 84 cm i 12kg. A co do mojej wagi. W poprzedniej ciąży przytyłam 20kg (i 6kg zostało ze mną). Teraz chcę się pilnować, bo przy dwójce maluchów nie będę miała szansy na jakiś sport. Teraz ważę 67kg.

a ja nie mam w domu wagi :D i przynajmniej mogę jeść spokojnie, bez wyrzutów sumienia:D wyrzuty mnie ruszą jak któregoś pięknego dnia nie będę musiała już leżeć, a będę miała problem by z łóżka wstać ;)

Ja zwazylal sie ostatnio u lekarza I poki co aga bez wuekszych zmuan, moze przez to ze przestalam cwiczyc I mam ciagle wzdecia czuje sie strasznie ociezala. Jak wszystko bedzie w porzadku to od drugiego trymestrze wracam na basen , joge I zumbe :)

reklama
Tasia, jak to przy dwójce dzieci nie będziesz miała szansy na sport? A pchanie wózka z gondolą i ciągnięcie za sobą sanek to nie sport? W końcu rodzimy zimą. :D

Mam to samo co Wy - zero ruchu od 3 tygodni, czuję jak mi wszystko rośnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry