reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Witam, też już po wizycie. Z usg wychodzi że bobas troche młodszy (bedzie chłopak zatem) bo 8t 3dz. Rozmiarów ma całe 19 mm. Serducho pięknie bije. Termin mi się przesunął wg usg na 20.01. tak mniej więcej, bo i tak pewnie będzie wcześniej, bo raczej na poród naturalny nie mam co liczyć.

reklama
Mama Blogerka zmajstrował się raczej na pewno po owulce, chyba że ta się wyjątkowo przesunęła, więc szanse na babke są raczej niewielkie :-D

Żelka super wieści ;) Niech rośnie bobas ładnie. No a płeć to nic pewnego, niby szanse mniejsze lub większe, ale to wiesz, nigdy nie wiadomo, który plemniczek wygrał :-D

Zelka no i owulka mogla sie przesunac ;) u mnie tez wychodzi mlodszy dzidziol i tez wydaje mi sie ze chlopaczur bedzie w takim wypadku. No nic jak cos trzeba bedzie przezyc jakos z 3 facetami w domu :-D

Mi w pierwszej ciąży termin z usg wychodził 12 dni później niż z OM. Urodziłam 5 dni po terminie z OM i dziecko miało już oznaki Przenoszenia. Nigdy wiec nie wiadomo

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

mama blogerka pewnie nie ma różnicy, a co do komunii spoko pomysł :) my jednak już nastawiliśmy się na styczeń, że to styczniowy bobas będzie :)

co do płci od samego początku czujemy, że to chłopak. kilka osób też powiedziało mi, że czują, że małego mężczyznę urodzę. jeśli będzie dziewczynka to też super. dla mnie liczy się tylko by zdrowe i bez komplikacji

Mama Blogerka, ja za nic w świecie nie chciałam urodzić w grudniu... Już w przedszkolu jest różnica, a co dopiero w podstawówce - Tosia będzie miała dużą przewagę, jak się w jednej klasie spotka z dziećmi z grudnia, będzie miała rok rozwojowy ponad nimi. Od zawsze chciałam mieć dziecko z pierwszych miesięcy roku, żeby właśnie miało łatwiej na początku ;-)

reklama
Moj maz jest z grudnia i on wlasnie b. nie chcial zeby dziecko sie w grudniu rodzilo. Ja o tym w sumie nigdy bym nie pimyslala :-)

Do góry