reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Żelka gratuluję wizyty będzie laska ;) nie chłopak :)

agulqa_b no mój mąż twierdzi ze będzie chłopiec bo z dnia na dzień jestem jeszcze piękniejsza i bardziej sexy :) gUpek ;) ale moja koleżanka która wszystkim zawsze dobrze mówi jaka będzie płeć twierdzi ze będzie dziewczynka ;) okaże się za jakiś czas :)

Nulini ja też bo mimo że po z niej różnica się zaciera to na początku nawet pół roku w przedszkolu to niebo a ziemia między dzieciakami

gosiane, mój mąż też z grudnia i do 18-stki się wściekał, że cały rok na urodziny musi czekać :-D

Doggi, Tosia jest rocznikowo młodsza, bo poszła do przedszkola mając 2,5 roku, a dyrektorka od września chciała ją dać do grupy 4-5 latków, bo w ogóle nie odstaje od reszty w kwestii rozwoju :tak:

Ja jakoś w ogóle nie czuję płci... Sądząc po zachciankach to dziewczynka, ale "wyglądam" zupełnie inaczej, niż z Młodą - z Młodą cerę miałam jak marzenie, a teraz syf na syfie :baffled:

Ja zawsze narzekałam, bo urodziłam się w wakacyjnym miesiącu i nie mogłam świętować razem z klasą, jaki inni :laugh2: Moja starsza z grudnia i widzę, że do szkoły to ona gotowa nie jest. Niby do 1 klasy jeszcze rok... Społecznie ok, ale emocjonalnie... I ze skupieniem się dłuższym ciężko. Zobaczymy co ten rok przyniesie :-D

U mnie też syf na syfie :-D może jednak chłopak... :-D

To ja z kolei z Jasiem mialam piekna cere a teraz wlasnie syfow mi sie narobilo jak nie wiem :/ Powiem wam ze moja mama ma nas 2 dziewczyny i ze mna w ciazy wygladala super, malo przytyla w drugiej ciazy za to przywalila 30 kg, spuchla i wygladala koszmarnie! A dwie baby sie urodzily, kazda ciaza inna :)

reklama
Żelka- super wiadomości :)

Ja bym chciała urodzić w styczniu, niech się dzidziol nie pcha na świat przed czasem, niech dojrzewa:-)

gosiane- ja też tak miałam, dwie ciąże i dwie różne i mam dwóch chłopców :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry