Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja chciałabym urodzić w styczniu. Dominikę urodziłam w 38tc i urodziła się z cechami wcześniaczymi, co od razu stwierdził lekarz przy porodzie i pytał się jeszcze raz który to tydzień. Później się śmiał, że urodzić prawie 4kg wcześniaka to wyczyn.
Dzięki dziewczyny kciuki pomogły aż z radości poszłam na lody i kupiłam tonę truskawek )
Więc, dzidziuś dogonil na usg termin om i usg to 14 stycznia serduszko jest wali jak młot pępowine tez widziałam pseudo rączki i nóżki no i jedna nadprogramowa rzecz wiercipięta z tego brzdąca pan dr powiedział ze dawno tak ruchliwego malucha nie miał ostatnio same spokojne auto moje fikolki wygibasy gin miał 4 podejścia do zrobienia zdjęcia bo za każdym razem się rozmazywalo od tych tańców Oli krew z nią to samo było ale udało się zdjęcie jest dziodxiol ma 3 cm